Back to Question Center
0

Semalt Expert: Retningslinjen for å unngå Internett Svindel

1 answers:

Veksten og integrering av internett til forretnings- og sosialt liv er en god ogdårlig ting. På den gode siden er de mange fordelene Internett gir som e-handel. Og på den dårlige siden er det virkelig bekymringsomme bekymringerslik som nettkriminalitet.

Blant de mest fryktede bekymringene er internettbedrageri. Internett svindel skjer når aperson bruker internett i handling av trickery med sikte på å få en uærlig fordel over en annen person. Ofte hovedmotivasjonen forInternett svindel er økonomisk gevinst - cronotermostato gsm wireless.

Det er mange typer Internett-bedrageri, men noen blir hyppigere utførtenn andre.

En av de mest erfarne spesialister av Semalt ,Andrew Dyhan, definerer følgende typer internettbedrag:

1. Falske auksjoner og falske varer

Tilhengere av falske auksjoner retter forbrukere av varer som selges på nettet. Dekriminelle vil legge inn et produkt på en auksjonsside som indikerer at de selger den til høyeste budgiver. Produktet kan enten væreikke-eksisterende eller hvis den eksisterer, er den forskjellig fra det som annonseres. Svindleren prøver å få den vinnende budgiveren til å sende full betalingfor nevnte produkt før frakt er ferdig. Til slutt sender kriminelle ikke produktet til kjøperen (det kalles ikke-leveringav varer), eller produktet som sendes, er noe annet, ofte betydelig billigere enn prisen på det betalte produktet.

2. Spams og identitetstyveri

E-postmeldinger blir noen ganger misbrukt av svindlere for å bedra de intetanende Internett-brukere ellerforårsake skade på enheten de bruker. Noen falske e-poster søker å lokke en til å gi ut sin personlige og økonomiske informasjon,og andre går for å gå videre for å lure folk til å sende midler til tvilsomme ordninger.

Disse farlige e-postene vil krype inn i innboksen din som varsler for lav rentelån, veldedige organisasjoner som søker finansiering, feilsøkingsvinster og sosiale livsspørsmål. De vil inneholde en lenke som du skalklikk for å få det som svindlere hevder å tilby. Med bare ett klikk på linken, kan du utsette deg for mange risikoer, inkludert å fåDatamaskinen din eller mobilenheten er infisert med virus, og avslører fremmede passord, kredittkortinformasjon, personopplysninger,adresser og telefonnumre.

Spams er ofte knyttet til identitetstyveri fordi de kan være, og er ofte vant tilFå tilgang til personlig informasjon som deretter brukes til mange formål, inkludert imitasjon..Stolte personlige detaljer kan brukes til å begå andreformer for internett-svindel som falske forespørsler eller salg.

3. Kredittkorttyveri

Kredittkortsvindel beror hovedsakelig på folk som ikke er forsiktige nok når de bruker deresKredittkort. Andre mennesker blir lurt av superklarte phishing-svindel.

Denne typen Internett-svindel starter når et offer skriver inn kredittkortdetaljer på enduplicitous nettsted. Kriminellene vil da bruke denne informasjonen til å enten foreta overføringer eller kjøp ved hjelp av kredittkortet.

4. Investering svindel

Investeringssvindel er forplantet gjennom fiskeinvesteringsordninger og er rettet motsvindle investorer eller stjele deres identiteter. Svindelene kommer i form av elektroniske oppslagstavler, nyhetsbrev mot et gebyr, ellerAndre former for informasjonsmateriale som gir falsk innsideinformasjon. Når en rekke investorer faller for svindel, lager verdierblir endret og den kriminelle selger deretter sine aksjer fra en gunstig posisjon.

Andre former for internettbedrager inkluderer ubestemte nettsteder og forskuddsavgift.

Uverdige nettsteder kan etterligne veletablerte nettsteder og lure besøkende inn itransaksjoner og samhandlinger som om de var den virkelige avtalen. Advance gebyr svindel er mange i dagens forretningsverden. Du kan identifisereDenne typen svindel ganske enkelt. Hvis en leverandør insisterer på å ha penger på forhånd og lovende å returnere pengene, er det mye å gjøresannsynligvis å være en svindel. Advance svindel er veldig mulig i online-auksjoner, spesielt.

Alle må alltid være oppdatert om hvordan svindlere fortsetter å bruke internettforbrytelse når som helst. Her er noen tips:

  • Sørg for at alle auksjonssider du vil bruke er pålitelige og unngå nye auksjonister.
  • Bruke sporbar og beskyttet betalingsmiddel.
  • Aldri klikk på en lenke sendt via e-post før du bekrefter at kilden tile-posten er troverdig.
  • Ikke la kredittkortet ditt bli brukt utenfor synet ditt
  • Vær forsiktig når du gjør store transaksjoner eller svarer på tilbud gjort online.
  • Sjekk alltid kvitteringene dine for å sikre at alle beløpene er korrekte.
  • Skriv ALDRIG kredittkortets pinnummer hvor som helst.
  • Har kortet avbrutt i tilfelle du misligholder det.
  • Sjekk alltid for å sikre nettstedet du vil bruke din personlige ogøkonomiske data på har en nettadresse som starter med https: //.
November 23, 2017