Back to Question Center
0

Semalt Expert skisserer Typer av Internett Svindel og måter å unngå dem

1 answers:

Internett er en stor ressurs for alle. Mange gründere tar oppe-handelsplattform som den nye markedsføringsmetoden. På nettet er det ubegrenset sjanse og mulighet for enhver oppstart - equipo de iluminacion para estudio de fotografia. Store selskaper hartatt opp denne muligheten og laget mange nettsteder. Markedsføringsteknikker som søkemotoroptimalisering bidrar til å starte oppstart på nettetog ta form. Mennesker og bedrifter kan innse noen tilstrekkelig fortjeneste fra millioner av kundens internets bringer.

Men som folk tenker på å sette opp nettsteder, cyberkriminelle som hackere ogsvindlere utfører forskjellige typer internet svindel på nettet. Som et resultat, må alle passe på disse typer forbrytelser. De kan ta bortmed dem enorme mengder midler, samt å begå andre uønskede forbrytelser online.

Andrew Dyhan, ekspert fra Semalt Digital Services, har skreddersydd noen typer Internett svindel som kan møte deg og måter du kan bruke for å unngå dem.

1. Kredittkort svindel

Mange hackere retter seg mot kommersielle nettsteder og andre online plattformer for kredittkort.Stjålet kredittkort kan gi hackere tilgang til millioner av kunden dollar. Videre selger de de stjålne kredittkortene på nettet i mørkt nettmarkeder som Outlaw. Det er viktig å passe på hacking metoder som SQL Injection samt andre måter som svindlere kompromitteresikkerhet for online transaksjoner..Videre er det viktig å sensitisere kundene dine med metodene som disse kriminelle bruker til å stjele kortog hold kredittkortene dine trygge. Videre legger du kun kortinformasjon på troverdige sider.

2. Svindel og e-post

Emails gir en sikker kanal for å få svindlere til å nå sine mål. I andretilfeller, de kan utføre masse spams som tillater svindlere å få folk til å miste tusenvis av dollar på nettet. Du bør unngå e-postmeldinger som kommerfra ubekreftede kilder. I andre tilfeller kan du bruke noen avanserte spamfiltre som finnes i noen av de sikre e-postsystemene. Slike enkle tiltakkan beskytte e-handelsbransjen mot effekten av internettbedrag og andre typer angrep. Du bør holde nettstedet ditt fri for disseså vel som andre typer angrep.

3. Phishing

Denne typen internett-bedrageri innebærer å lure en til å gi ut informasjon omen falsk side. De fleste av spamangrepene inneholder phishing-sider, samt andre typer potensielt skadelige linker. I andre tilfeller,Spammere kan legge vedlegg som inneholder trojanere i en e-post. Disse virusene kan utføre en rekke effekter på måldatamaskinen, for eksempel nettleserenhacking. De kan også bruke phishing-teknikker for å lede folk til falske betalingssider, som kan stjele kredittkortinformasjon fra andre forbrytelser.

Konklusjon

Det finnes alle slags personer online. Som folk gjør alle slags fordelaktigestartups online, andre personer med dårlige intensjoner gjør metoder for å utføre sine forbrytelser. For eksempel beholder folk sjansen til å hjelpeandre med kommersielle nettsteder. På den annen side kan hackere hacke og ta bort penger fra kunder, så vel som å bringe ned nettstedet. Detteguide kan hjelpe deg med å unngå internett svindel som kan møte deg som hvitvasking av penger. Sikkerheten til nettstedet ditt og det til kunden dinligger i hendene dine.

November 23, 2017