Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik Blocker Annonser I Android Apps, Spill Og Nettlesere

1 answers:

Annonser har blitt et nødvendig onde, og ulike applikasjoner og nettsteder gir gratis programvare, gratis innhold og gratis tjenester fordi annonsører betaler dem. Dermed må tjenesteleverandørene vise annonser til sine besøkende og generere inntekter for å holde dem i næringslivet for lenge. De trenger også inntekter for hosting og domenetjenester, samt for utvikling - купить надувную кровать yabb. Brukere høster fordelene ved å bruke sine produkter gratis. Annonseplasseringene viser seg imidlertid å være irriterende og bidra til noen ikke-så appellerende brukeropplevelser.

Her vil Michael Brown, en topp profesjonell fra Semalt Digital Services, fortelle deg noen metoder for å blokkere annonser på Android-enheten din.

Du kan enkelt hindre at et stort antall annonser vises i spill og programmer, samt i nettleserne dine. Vi håper at disse metodene vil fungere for både ikke-rotte og rotte enheter, men før vi starter, bør du ha Filbehandling som Astro File Manager. Noen andre filbehandlere kan også brukes, men du bør prøve å blokkere annonser på egen risiko. Vi er ikke ansvarlige for noen bivirkninger på Android-enheten din.

Metode 1. Adblock Plus (ABP)

I denne metoden vil du bruke annonseblokkere (programmer) for å blokkere alle annonser på Android-enheten din, for eksempel annonser som vises i forskjellige spill og programmer. Heldigvis finnes det ulike ad blokkeringer for Android-brukere og apputviklere. De beste er imidlertid AdAway og Adblock Plus (ABP). Du kan installere noen av disse programmene basert på dine krav og forventninger. Hvis du vil blokkere annonser med Adblock Plus, la meg fortelle deg at dette er et åpen kildekodeprogram og har muligheter for å tillate ikke-påtrengende annonser. Denne metoden passer for både ikke-rotte og rotte enheter. Du kan enkelt installere annonse-blokkering-appen på enheten din, men sideopplasting er alltid nødvendig da Google nylig fjernet alle annonseblokkappene fra Google Play-butikken.

Fremgangsmåte # 2. Blokker annonser med "hosts" -filen

Du kan enkelt blokkere alle uønskede annonser ved hjelp av vertsfilen. Med denne metoden kan du forhindre et stort antall annonser på Android-enheten din og fungerer bare for rotte enheter. En vertsfil er en vanlig fil i operativsystemet. Når du vil starte et nettsted ved hjelp av vertsnavnet, vil operativsystemet søke i denne vertsfilen for å evaluere den tilsvarende IP-adressen. Hvis det lykkes, vil den kartlagte IP-adressen bli brukt. Hvis ikke, mottar DNS (Domain Name Service) en forespørsel om hvordan du finner IP-adressen til vertsnavnet. Du kan enkelt sette opp vertsfilen. For dette bør du gå til MVPene i nettleseren der en vanlig fil åpnes. Lagre det på datamaskinen din, og kopier senere vertsfilen fra den til Android-enheten din.

Ikke glem å merke banen til filen. På Android-enheten din, bør du åpne filbehandleren og kopiere vertsfilen til den aktuelle plasseringen.

Wrap Up

Det er sant at annonsene er irriterende og irriterende, men de er en god måte å vite om nyeste produkter, tjenester, nettsteder og applikasjoner. Du bør la ikke-påtrengende annonser vises for å få en ide om hva som trender i disse dager. Alternativt kan du bruke betalte apper for å stoppe disse annonsene fra å irritere deg på internett.

November 24, 2017