Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik kjemper mot ondsinnede cyberangrep

1 answers:

I det 21. århundre har sikkerheten til nettsteder og webapplikasjoner vist seg å værevære en primær bekymring i den digitale verden. Alle selskaper som driver forretninger med teknologi, er sårbare overfor utfordringen.Noen bedrifter er allerede offer for Cyber ​​Attacks, mens andre fortsetter å operere i en stadig farligere online plattform fullav hackere.

Frank Abagnale, Senior Kundesuksessleder for Semalt Digital Services, tar sikte på å varsle Internett-bedrifter om hvordan du kan forhindre cyberangrep på webapplikasjoner eller nettsteder. I tilleggViktige tips som et selskap kan utføre når det gjelder å forbedre sikkerhetsmålingene, er også uthevet. I denne forbindelse er det viktigstå forstå at enda større og etablerte selskaper kan bli påvirket av hacking. For eksempel ble Zamota hacket tidlig i år,og den konfidensielle informasjonen og brukerens database ble feilaktig brukt av hackere. Så hvordan kan du beskytte nettstedet ditt mot cyberangrep?

Til å begynne med, bruk oppdaterte programmer og programvare. Nesten alle nettstedseiere harhørt om Magento, Joomla og WordPress som har oppdateringsalternativer som krever et klikk på en knapp for å laste ned eller installere det sisteplugins og versjoner. I dette henseende er webutviklere og brukere advart mot å velge lavverdig plugins siden angriperne kanhar bevisst opprettet dem med sikte på å hacke nettsteder. CMS (Content Management Systems) fellesskap som WP (WordPress) ogMagento har så langt jobbet nådeløst for å sikre nettsteder. Videre fortsetter disse plattformene regelmessig å frigjøre sikkerhetsoppdateringer som gjørnettsteder mer robuste for elektronisk sikkerhet..Et av de mest sårbare områdene er vertsadministrasjon. Imidlertid rådes elektroniske bedrifter tilbruk administrert hosting løsning. Vertsfirmaet tar seg av sikkerhetsoppdateringer mens du bruker pakken. Dermed kan bedrifter alltidforbli sikker fra hacking.

Passordbeskyttelse og varsling er det andre sikkerhetssteget for nettsteder. på nettBrukerne skal opprette og vedlikeholde sterke passord som består av spesialtegn, alfabeter og tall, slik at ingen kan sprekke dem enkelt.På samme notat kan nettsteder eiere og brukere installere noen Google-relaterte produkter som forhindrer å stjele passord av andre onlinewebapplikasjoner eller nettsteder. For eksempel gir Chrome-nettleseren en utvidelse som heter "Passordvarsel", som kan lastes ned oginstallert fritt på nesten alle maskiner.

For det tredje, kjør verktøy på nettstedet som forhindrer DDoS (Distributed Denial of Service).DDoS er en fremvoksende trend for angripere og spammere å sende falsk trafikk på et bestemt nettsted, og dermed gjøre innholdet utilgjengelig.Den enorme mengden trafikk som gjør et nettsted utilgjengelig, sendes fra flere kilder. I hovedsak er det en potensiell risiko for alle systemerglobalt som er infisert og kompromittert med trojanere og angripere målrettes ett system om gangen. Google har et produkt som heter GoogleShield Project for å beskytte nye nettsteder fra DDoS ondsinnede angrep. Tjenesten er tilgjengelig for fri bruk av små online newsrooms,nye nettsteder og uavhengige journalister.

Bruk endelig en dedikert web hosting server. En dedikert server er sikrereenn delt web hosting server med flere nettsteder om gangen. Det forhindrer en nettstedseier fra ondsinnede angripere som bruker sårbarheter avEt nettsted for å hacke andre nettsteder som er vert på serveren. Vurder å bruke web hosting tjenester som gir webprogrammer brannmurer for dereshosting servere Source .

November 23, 2017