Back to Question Center
0

Semalt Expert utdyper på Android-sikkerhetstrusler

1 answers:

Som datamaskiner fortsetter å erstatte viktige aspekter av menneskelivet, beveger cybersikkerheten seg i en alarmerende hastighet. Alle klager over problemer som skadelig programvare og virus. I andre tilfeller kan hackere målrette sårbare mobilplattformer som Android og komme unna med mye penger. Antivirus er ikke kjent med mobile enheter som de er på et Windows-operativsystem - frezyderm î³î¹î± ïî±î³î±î´îµïƒ. Videre, å la mange apps kjøre i bakgrunnen av en Android-enhet, dræper sin RAM-hastighet, noe som gjør enheten til å lagre og irriterende å bruke. Det er mulig å unngå skadelig programvare på Android-enheter.

Oliver King, kundesuksessleder for Semalt , beskriver noen tiltak som kan holde trojanere av våre mobiltelefoner:

Vær forsiktig når du installerer programmer

Det er alltid viktig å tenke på kilde til apper før du installerer dem. For eksempel kan folk få programmer fra leverandører som deltar i internettbedrageri. Flere tilfeller av svindel kan resultere som kan omfatte å få ofrene kredittkortinformasjon samt phishing kundedata. For Android-telefonbrukere må du kontrollere at tillat installasjonsprogrammet fra ukjente kilder er merket av. Denne funksjonen kommer i standard når du unboxer Android-enheten din. Det er imidlertid nødvendig å sjekke dette da enkelte produsenter eller forhandlere kan tukle med konfigurasjonen.

Sideopplasting av apper kan være et risikofylt venture på Android-operativsystemet. Det er alltid nødvendig å installere programmer fra enhetens appbutikk. Sidebelastning refererer til hvilken som helst annen kilde til et annet program enn Den offisielle appbutikken der brukerne skal få tilgang til alle sikre apps. Apper på Google Play-butikk har noen spesifikke kvalifikasjonsstandarder som sikrer kjøperens selgerbeskyttelse, samt andre risikable aktiviteter.

Bruk et sikkert antivirusprogram

Noen antispywareprogrammer kan være fordelaktige for en Android-enhet bruker. For eksempel kan installering av disse appene skanne etter skadelig programvare som er tilstede på e-postvedlegg før de bryter sikkerheten til telefonen. De kan også blokkere installeringen av tredjepartsprogrammer som kan forårsake skadelige effekter på offerets mobiltelefon.

Unngå mange tredjeparts app-butikker

Det er mange app butikker som kommer opp i disse dager. Disse appbutikkene kan inneholde noen trojanske som kan få en person til å miste personlig informasjon til hackere og andre cyberkriminelle i byen. For eksempel, i Kina, er det en trojansk ved navnet Gemini. Det var tilstede i noen av de lokale appbutikkene. Denne trojanen samler inn brukerinformasjon, for eksempel plassering, og hvor og samtale logger fra hver telefonbruker og sender informasjonen til et hemmelig sted.

Konklusjon

Sikkerheten til våre telefoner og bruk av Internett ligger på vår side. For at en datamaskin eller mobil enhet skal være trygg, må det først settes noen sikkerhetstiltak. For eksempel kan vedlikehold av fastvaren oppdatert, samt sikker antivirusprogramvare, stoppe skadelige skript fra kjøring på systemet. Som et resultat er det nødvendig å holde en Android-enhet trygg fra noen av disse angrepene. Noen av disse tiltakene er i denne retningslinjen. Du kan være i stand til å holde enheten sikker mot virus, samt å få en trygg nettleservaring.

November 23, 2017