Back to Question Center
0

Semalt Expert: Viktigheten av å rapportere svindel

1 answers:

Spam er en stor bekymring som påvirker flertallet av internettbrukerne. I de fleste tilfeller oppstår store svindel ved hjelp av store svindlere. I andre tilfeller står folk overfor mange tilfeller av panikk og forvirring i tilfelle et svindelangrep.

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager, minner om at det er svært viktig for alle å rapportere svindel umiddelbart. For eksempel kan du ringe 0300 123 20400 for å rapportere svindel eller svindel - mikrotik sxt g-5hpnd hg rbsxtg-5hpnd-hgr2. Rapportering svindel hjelper National Fraud Intelligence Bureau i undersøkelsene, så vel som andre nyttige korreksjons tiltak. Når du rapporterer en svindel, kan du være klar på neste trinn, som følger din bekymring. I de fleste tilfeller fører disse rapportene til innlevering av saker som fører til undersøkelser. I andre situasjoner kan disse påstandene ikke føre til undersøkelser.

Rapporterende svindel til Royal Mail

Flertallet av spam-tilfellene skjer med tilrettelegging av hackere. De fleste e-postleverandørstjenester har en plattform som lar brukerne merke bestemte meldinger som spam. Det er viktig å bruke en anti-spam-funksjon, spesielt på en sikker e-postleverandør. For Royal Mail-brukere kan alle rapportere spam og andre relaterte saker til Freepost Scam Mail, PO Box 797, Exeter EX1 9UN. Det er også viktig å øke bevisstheten til kundene dine. Husk at sikkerheten til nettstedet ditt, så vel som de besøkende, ligger i dine hender. Andre e-postsentre hvor du kan rapportere svindel, inkluderer 0345 611 3413 samt scam.mail@royalmail..com .

Premium telefonsamtaler

I noen tilfeller vil du kanskje rapportere et tilfelle av spam direkte via en telefonsamtale. I dette tilfellet kan du kontakte Telefonbetalt tjenesteautoritet (PSA). Det er viktig å vite at denne tjenesten ikke er gratis og kostnader på din nåværende operatør. Du kan også besøke PSAs hjemmeside for å rapportere disse sakene, eller ring en fast telefonnummer 0300 303 0020.

Stopp e-postmeldingen

En av de viktige tiltakene for å legge merke til spam er å rapportere det. Det er mange områder hvor du kan rapportere spam. Først og fremst er det viktig å markere e-post som spam umiddelbart etter å ha mottatt dem. Dette tiltaket sender en melding til e-postleverandøren din for å avlyse meldinger fra det domenet eller adressen. Det andre trinnet kan innebære å ta trinnene ovenfor. Brukere kan også håndtere noen av disse tilfellene ved å inkludere et politienummer hvor du kan rapportere et spam-tilfelle direkte. Det er også viktig å øke bevisstheten om noen av svindelangrepene, noe som kan få et nettsted til å lide store fall.

Konklusjon

Det er viktig å rapportere svindel og andre ulovlige internettaktiviteter. Mange individer har store tap i sine kommersielle nettsteder gjennom spam. Som et resultat er det nødvendig å holde deg oppdatert med de nåværende måtene for å håndtere spam. I andre tilfeller kan du rapportere spam direkte til relevante myndigheter. Dette tiltaket kan utløse noen av de raskeste måtene å bidra til å kontrollere situasjonen for spam. Noen av områdene du kan rapportere spam er i denne retningslinjen. De er viktige og kan lage sikre kanaler for å utføre online aktiviteter.

November 23, 2017