Back to Question Center
0

Semalt Expert: Windows PC-beskyttelse mot virus og skadelig programvare

1 answers:

Den stadig skiftende Windows gjør oss ikke i stand til å anbefale det beste antivirusprogrammet til tross for utgifter over 20 år som foreslår flere antivirusprogrammer for folk. Imidlertid er det underliggende konseptet at jo mer bevisst en person er i fare, jo mindre sannsynlig vil han eller hun få infiserte datamaskinen og ikke bare bruke Anti-Virus.

Oliver King, Customer Success Manager for Semalt Digital Services, gir et innblikk i Windows PC Protection Guide.

Skadelig programvare trusler

I motsetning til tidligere, hvor amatører vil introdusere skadelig programvare, er det nå skadelig at malware blir en stor bedrift. For det første samler de personlige opplysninger som inkluderer, men ikke begrenset til, personlige økonomiske detaljer og passord - best monitoring devices. I tillegg til det utvikler de måter å utpresse folk for ransomware. For å motvirke alle disse, sørg for ikke-sikkerhetskopiering for hva du anser for verdifull informasjon.

Koding og screening

Windows krediteres for å starte AV-produkter for å motvirke usikkerhet. Spesielt innføring av Trustworthy Computing Initiative av en av Microsoft grunnlegger, Bill Gates sikret sikkerhet høyest prioritet. I dag inneholder Windows 10 flere sikkerheter og teknologier for å redusere mulige trusler. Faktisk er det rimelig for en å konkludere at Oracle Java, som er en tredjeparts bruker og annen Adobe-programvare, står som den største trusselen.

I tillegg gjør nettlesere store fremskritt når det gjelder å sikre sine produkter. For eksempel sikrer Chrome en nettleser ved å være sandkasse, derimot, introduserer Google hva de sier som" feil bounty "-program som henter eksperter for å lete etter loop hull i Chrome eller Androids. De betaler mye, opp til hundre tusen dollar eller over tre millioner i fjor.

Google har dessuten kommet med "sikker surfing" der man kan identifisere nettsteder som ikke inneholder skadelig programvare. Alle Apples Safari, Firefox, Chrome og Vivaldi bruker denne metoden mens Windows 10 bruker et SafeScreen-filter. I tillegg må de som bruker Windows 10, oppdatere nettleserne sine ved hjelp av verktøy som Patch My PC, Personal Software Inspector eller bruk Kaspersky Software Updater.

AV-problemet

Justin Schuh, en sikkerhetsekspert fra Chrome, angrep Vesselin Bontchev, en ekspert på AV. Også, Robert O'Callahan er på rekordrådgivning for folk å deaktivere AV-programvare, men ikke den av Microsoft. Derfor har det blitt normen at programmører ikke råder folk om hvorfor AV ikke virker, fordi de på en måte drar nytte av AVs samarbeid. Men Windows er fortsatt minst kritisert, noe som kan gjøre det til det beste alternativet.

Måter å motvirke dette

Eksperter mener at AV ikke er det beste alternativet, en beste måten er å bruke Windows 10 ved hjelp av SmartScreen-filter, grunnleggende telemetri og skybasert heuristikk. For det andre, bruk Windows, ikke som administrator, men en vanlig bruker. For det tredje, sørg for regelmessig oppdatering av PC-programvaren. I tillegg til det, sikkerhetskopierer alle dataene dine. Videre kan du kjøre regelmessig for ditt beste antivirusprogram og til slutt bruke Windows 10 til å oppdatere, tilbakestille og gjenopprette alternativer.

AV Choice

På den annen side, for de som ikke bruker Windows, er det noen av de beste AV på markedet som inkluderer Avast, AVG, Bitdefender, Kaspersky og Trend Micro. Det er alltid tilrådelig å bruke en som passer dine behov basert på ytelse.

November 23, 2017