Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Security Issues Alle må vite

1 answers:

Mange kommersielle og institusjonelle praksiser går online. Som et resultat, onlinefeltet blir det beste målet for cyberkriminelle å utføre sine angrep. Mange entreprenører og e-handel nettsted eier ikkeha tilstrekkelig kunnskap og ferdigheter til å bygge og være vert for sine nettsteder. Som et resultat velger de metoder som DIY-verktøy og vertsplattformersom HostGator. De fleste av innholdsstyringssystemene, som de stoler på, inkluderer WordPress-plattform. WordPress er vertskap for opptil 24% av altnettstedene over hele verden. Denne situasjonen betyr at hackere har et stort spillerom for å møte sine motstandere. Finne et hack-proof systemer ofte en drøm.

Frank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, gir grunner til at folk foretrekker WordPress. Først av alt, de har en åpen kildekode plattform samt mange plugins, somkan utføre store oppgaver. Som et resultat er WordPress et standard innholdshåndteringssystem, som tjener til å gjøre det mulig for folk å være vert for mange nettsteder.Imidlertid har WordPress en ulempe. Så mye som det er mange mennesker som lager nettsteder i WordPress, et flertall av hackerens målWordPress nettsteder også. For eksempel, hvis en hacker finner et hull i sikkerhetssystemet til WordPress, eller i et plugin som er tilgjengelig for WordPress,de kan raskt automatisere et stort antall angrep, som kan sende brukerinformasjon eller annen verdifull informasjon til hemmelige steder.

Beskyttelse mot spam

Spammere er folk som prøver å agn ofre for å utføre noen oppgaver,men hensikten bak skjulet er ikke greit. For eksempel kan noen spammere prøve å lure folk til å klikke på smittsomme linker. I andreganger, de kan ha phishing-sider, noe som gir dem mange verdifulle data. I moderne aldre bruker spammere vedlegg som inneholderskadelig programvare som trojanere. Du bør sensitisere klientene dine mot slike angrep. Hackere er bak alle spamangrep. De kantrenger brukerinformasjon, kredittkortinformasjon, nettstedskontroll eller andre skitne motiver bak angrepene sine. Bruk sikkerhetstiltakfor nettstedet ditt kan lagre det mot mange angrep.

Menneskeangrepere, bots og botneter

Når det henger på hackangrep, er det viktig å finne ut hvem eller hva som erbak angrepet. Menneskelige angripere er ekte mennesker som utfører oppgavene med sitt mål i tankene. Bots er enkle programvare som roboter,som representerer en person i å utføre en oppgave. På den annen side er et botnet et nettverk av mange roboter, som millioner, som kan sendeså finne ulike utnytelser og gi resultatene til hackeren på et bestemt sted.

Konklusjon

Sikkerheten til nettstedet ditt og kundene dine avhenger avtungt på deg som administrasjon. Når du oppretter nettsteder, ignorerer vi de mulige nettkriminalitetene, som kan gjøre hele e-handelens nettside tommelned. Mye SEO-innsats går tapt i hendene på hackere som hjelper konkurrenter ved å introdusere urettferdig konkurranse. Situasjonen blir verremed WordPress-nettsteder, hovedsakelig fordi deres sikkerhetssystemer er kjent for dem. Videre har WordPress det høyeste antallet nettsteder. Noenteknikker, som kan beskytte deg selv i WordPress, er i denne retningslinjen. Du kan også sikre sikkerheten til trafikken, besøkende ogsåsom forbedre SEO i Google gjennom sikkerhetskontroller Source .

November 23, 2017