Back to Question Center
0

Semalt foreslår måter å rapportere Internett svindel og svindel

1 answers:

Mange nettstedseiere og utviklere har opplevd svindelforsøk og internettbaserte svindel.Overraskende rapporterer de fleste av ofrene ikke noe. Ofte skammer ofrene for å ha falt i svindel eller til og med miste håp.I denne forbindelse er det viktig å rapportere online svindel og svindel for å forhindre at internettkriminelle invaderer andre nettsteder eller personer. Enmå ha en kampånd. I tillegg er det mange organisasjoner som er villige til å hjelpe ofrene - ginnastica allaperto. En forbrytelse begått viaInternett er også straffbart.

Hvordan kan en internettbruker, nettstedseier eller en utvikler rapportere om bedrageri eller svindel?Hva er noen av de tilgjengelige svindel- / svindelrapporteringsressursene? Finn ut i denne oppskriften levert av Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt .

Online svindel / svindel rapportering ressurser.

Internet Crime Complaint Center (ICCC) er den første brukbare ressursen. Dette eret partnerskap mellom National White Collar Crime Center og USAs Federal Bureau of Investigations. Ifølge internetteksperter, ICCC er blant de beste plattformene for rapportering av mer alvorlige svindel som involverer hacking (eller datamaskininntrenging), Theft of TradeHemmeligheter (økonomisk spionasje), identitetstyveri og andre store cyberangrep. Imidlertid kan man fortsatt rapportere annen kriminalitet som ikke gjør detfalle inn i nevnte kategorier selv om de føler at den forbudte kriminaliteten er mindre..Videre, hvis en forbrytelse ikke faller under ICCC-kategoriene,organisasjonen kan lede et offer til et relevant byrå. Derfor er ICCC en plattform som åpner dører for alle ofre for online svindel og svindel.

For det andre, Online Better Business Bureau i USA og Canada gir et nettstedfor kunder som hjelper svindelofre i å rapportere klager om nettbaserte forhandlere og andre svindlere. I tillegg bedragerofrekan også søke i denne organisasjonens database for å fastslå om en bestemt selger har andre klager innlevert mot dem. Også,klagerne oppfordres til å følge opp og avgjøre om klager mot en internettforhandler har blitt løst.

For det tredje er USAs regjering for Internett-bedrageri informasjon et annetavenue for arkivering av internett forbrytelser. Plattformen passer best for klager som phishing-angrep, svindel-e-post, forbrukerklager sombekymring internett markedsføring og internett investeringer svindel. Nettstedet gir også lenker til passende byråer som håndterer svindelrapportering for enbestemt type online kriminalitet.

Deretter har Craigslist en side som er dedikert til svindelforebygging i tilleggå gi informasjon om rapporteringsprosedyrer dersom man har blitt bedraget av Craigslist-medlemmer. Mer informasjon er tilgjengelig påCraigslist nettsted om hvordan å håndtere svindel når som helst de oppstår.

eBay-sikkerhetssenteret er en annen plattform for sikkerhetsmarkedet for markedsplass. Denassisterer hacking ofre med rapportering auksjon relaterte svindel og svindel til de relevante myndighetene. Videre gir eBay Security Centerpolitimyndighet for teknikker for å fastslå om en svindler forsøker å markedsføre stjålne varer. Denne funksjonen er spesielt viktigtil ofrene for tyveri av eiendom.

Endelig gir Facebook Security-side et svindeloffer for å rapportere svindel, skurkapplikasjoner, konto hacks, spam eller andre Facebook-relaterte angrep. Ikke vær sjenert unna. Rapporter svindlere for å hindre fremtidige skader.

November 23, 2017