Back to Question Center
0

Semalt: Grunnleggende typer hackerangrep og hvordan å rette opp et nettsted

1 answers:

Å oppnå dine SEO målrettede mål kan bli kompromittert av en rekke faktorer, ditt nettstedSikkerhet er en av dem. Fremvoksende trender og problemer som oppleves i den teknologiske sektoren krever et høyt nivå av sikkerhetskontrolltiltak.Statistikk viser at mer enn 10% av nettstedene går ned på grunn av hackere og angrep.

Å være en innholds markedsfører, betyr at nettbasert sikkerhet er viktig. Ansette profesjonellog omfattende SEO firma for å håndtere ditt nettsted sikkerhet fungerer hovedsakelig for et godt antall selskaper som opererer online. Arbeider med en SEOfirma sikrer markedsførere av topp sikkerhet, spore av toppkonkurrenter og generering av tilbakekoblinger i sanntid. I det lange løp, innholdmarkedsførere er interessert i å nå sine mål og møter store avkastninger.

Nik Chaykovskiy, Senior Kundesuksessleder for Semalt Digital Services, utdyper på cyber-angrep du trenger å jobbe med.

Brute Force Attack

Vanligvis referert til som blind sideangrep, bruker brute force attack de moderne angrepsleverandøreneå knekke ned ditt datasystem. Denne typen angrep gjelder i sjeldne tilfeller. Hackere ved hjelp av blind sideangrep for å få tilgang til nettstedet dittdetaljer bruker alle tilgjengelige teknikker i verden. Etter at du har tilgang til PCen, får hackere tilgang til alle kontoene og passordene dinetraverserer og kontrollerer troverdigheten. Det er imidlertid enkelt å oppdage brutalt kraftangrep som datasystemet utfører myeav dataaktiviteter samtidig.

Forebyggende tiltak

Brutal force attack er så lett å oppdage. Å være et skritt foran hackere betaler mye.For å forhindre hacking ved hjelp av blind sideangrep, kan du begrense loggen på forsøk, og låse kontoene i tilfelle mislykkede forsøk.

Man-i-midten-angrep

Kommunikasjon mellom en sluttbruker og en vellykket parti resulterer i MITM-angrep..Hackere tar kontroll over nettsikkerheten ved å fange opp kommunikasjonsfora. I denne metoden for angrep tar hackere kontroll overalt uten sluttbruker kunnskap.

MITM-angrepsforebyggende tiltak

For å hindre at angriperne tar kontroll over nettsikkerheten, bør du vurdere å brukebrannmurer, nettside gateways, anti-virus programmer og VPNs. Bruke pålitelig kryptering mellom serveren og kunden bidrar til å blokkere hackere.

Sosial plattformangrep

Vanligvis kjent som sosialteknikk, anses det sosiale angrep som det enklestemåte å hacke et veletablert firma på. Hackere som bruker denne teknikken, manipulerer brukerne til å vise passord og kredittkortdetaljer.

Motstandsmål

Hackere har en måte å manipulere sine toppmål ved å danne et varmt forholdmed dem. Sosialteknikk angrep kan forebygges ved å sensibilisere folk på behovet for å holde sin sensitive informasjon diskret.

Klientbasert angrep

I denne typen angrep kompromitterer hackere nettsikkerheten ved å manipulereDu klikker på åpne dokumenter og klikk. Ved å gjøre det, fører hackere deg til et ondsinnet nettsted som gjør at du er sårbar for å bli hacket.

Forebyggende tiltak

Opprett bevissthet til dine ansatte om behovet for å være forsiktig når du brukerInternett er viktig. Hackere forbli våken ved å vente på en ansatt å laste ned gratis programvare fra et ondsinnet nettsted, deretter hackhele organisasjonen. Vær årvåken og forsiktig når du bruker offentlig WIFI for å unngå å bli hacket.

Utnyttelsesangrepet

Fjernangrepet er hovedsakelig brukt til å spre skadelige virus, få tilgang til sensitivinformasjon, og opprett en nedbryting til målrettede PCer.

Vær årvåken

Å være årvåken ved å blokkere alle sårbarhetene på nettstedet ditt, vil holde deg trygg frahackere. Vurder å implementere både intern og ekstern IT-sikkerhetskonsultasjon for å være trygg.

Konklusjon

Nettstedssikkerheten din betyr mye når det gjelder digital og innholdsmarkedsføring.Et godt antall virksomhetsområder går ned hver måned på grunn av angrep fra ondsinnede hackere. Lei IT-fagfolk til å holde deg oppdatert oghindre at nettstedet ditt går ned som følge av hacking Source .

November 23, 2017