Back to Question Center
0

Semalt: Hackers Secrets De vil ikke at du skal vite

1 answers:

Informasjons- og teknologifeltet kommer med en rekke ting. For eksempel,mange bedrifter vedtar en e-handel tilnærming, en som innebærer å sette opp nettsteder og blogger for å drive sine markedsføringskampanjer.Det er mange nye verktøy, som veileder folk gjennom den kompliserte prosessen med å skape nettsteder. I samme mål, verktøyene medhackers bruk er også fremme som de blir bedre og bedre. Hackere gjør unna med mye personlig informasjon så vel somannen informasjon, som kan være verdifull.

De kan hacke et nettsted og gjøre unna med informasjon som kredittkortinformasjon samt annen nyttig informasjon. Som et resultat, bør folk passe på disse angrepene sammen med mange andre potensielle tingen hacker kan gjøre. Mange spekulerer på hvordan hackere utfører sine utnyttelser med en så høy grad av excellence. For å unngå hackereog overleve hackforsøk, er det nødvendig å forstå hvordan hackere hack nettsteder.

Noen av deres utnyttelser og metoder er i denne retningslinjen, utarbeidet avFrank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt Digitale tjenester.

  • SQL Injection.

Dette angrepet innebærer å angripe dårlig kodede nettsteder for å lesederes database. Denne hacken stjeler personlig informasjon som kredittkort, brukernavn og passord. SQL Injection skjer ved hjelp av spesielleverktøy, som kan lese typen av databasen og skape relevant kundeinformasjon. Denne metoden kan aktivere hacker-redigeringsdata, last oppeller last ned filer fra databasen via fjerntilgang.

  • Cross Site Attack..

Dette angrepet innebærer bruk av tekstinngangsfunksjonerav et nettsted. Dette angrepet innebærer at offeret klikker på en smittsom link eller fil. Som et resultat hakar scriptet i nettleseren. Hackerenfår tilgang som cachen, samt passord for ethvert nettsted. Du kan forhindre dette angrepet ved å kryptere informasjonen ogsåsom å introdusere en sekundær dekodemekanisme når informasjonen går mellom en bruker og serveren.

  • Phishing og svindel.

Dette er klon nettsteder, som kan lure en bruker til å giut påloggingsdata til en falsk side. Informasjonen en bruker legger inn kan ha stor betydning for sikkerheten til datasystemet. For svindelangrep,brukeren finner verdifulle data som passord, samt å få tilgang til et nettsted. Noen tilfeller av disse angrepene fører til de-indeksering av anettside på søkemotorer forårsaker et betydelig tap for selskapet.

  • Middle-Man angrep.

Internett handler om å utveksle data. På et nettsted, aBrukeren sender og mottar data fra en server eller database. Etter hvert som dataene beveger seg, er det noe sårbarhet, som oppstår på et hvilket som helst stadium avprosess. Midtmannen angriper mål ved å stjele denne informasjonen, som potensielt fører til et stort tap av bedriftsinformasjon.

Konklusjon

Hackere tar bort millioner av penger gjennom svindel og andre midler. De forårsaker mangepotensielle tap samt forårsaker problemer og smerte for sine ofre. Mange former for hack-angrep lykkes på grunn av de mange sårbarhetene somer i de fleste konvensjonelle systemer. Det er behov for å ha tilstrekkelig kunnskap om disse angrepene. Sikkerheten til nettstedet ditt og dittkunder avhenger av effektiviteten av slike tiltak. Du kan lære hvordan hackere lykkes i å trenge gjennom å bruke denne guiden Source .

November 23, 2017