Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan benytte seg av video markedsføring?

1 answers:

Ulike sosiale medier markedsførere og frilansere blir lei av de samme e-postmaler. Enten du er en webmaster eller tilbyr dine produkter eller tjenester, er det din jobb å generere inntekter hvis du vil at bedriften din skal overleve på internett. Odd LinkedIn overtures, ubrukelig annonser, og kalde samtaler kan ikke bringe forretninger til deg, så det er på tide å tenke ut av boksen. Nesten alle merkene har vedtatt den videocentriske meldingsstrategien som når sine målkunder og hjelper dem med å øke salget.

Vi snakket nylig med kundesuksesslederen for Semalt , Oliver King, og spurte ham noen spørsmål - surveillence equipment uk. Vi ønsket at han skulle demonstrere hvordan videoer kan distribueres gjennom salgstrakten. Vi var også interessert i å vite hvorfor det er viktig å bruke videoer mens du markedsfører et merke.

Stage # 1: Discovery fase - video for problem

Hvis du tror at det er enkelt å målrette et stort antall kunder på internett, må du kanskje endre strategiene dine. Oppdagelsesfasen handler om reisen, hvor kundene ser etter informasjon om merkevaren fra grunnen av. De vil se hvordan dine produkter eller tjenester hjelper dem med å løse sine problemer, så dette er riktig tidspunkt å bruke videoer for alle problemer. Denne fasen er nyttig for dem som sliter med små bedrifter og ønsker å utføre sine oppgaver på kort tid.

Fase 2: Læringsfase - video for nytte

Læringsfasen er når du kan bruke en bestemt video for personlige eller profesjonelle fordeler. Det er mange eksempler på internett som hjelper små bedrifter å etablere seg. Hvis et mellomstort b2b-selskap er leter etter måtene å laste av prosessen som ikke har skalert i tråd med sin virksomhet, kan du hjelpe ham med å forstå fordelene med videoer. Gjennom videoer er det enkelt å engasjere et stort antall kunder på internett. opererer i et bestemt produkt eller tilbyr en bestemt tjeneste, kan videoene brukes til å engasjere flere og flere personer.

Stage # 3: Beslutningsfase - video for interessent

Gjennomgang av et stort antall bud er tidtakende. Eksperter har bemerket at den store holdup i B2B-salgsprosedyren stemmer overens med den interne interessenten og overbeviser dem alle for å logge ut av et initiativ. Hvis du har opprettet videoer for å engasjere kundene dine, bør du opprette dem fra et sjefsperspektiv. Ulike selgere og markedsførere gjør anonyme beslutninger og får ingen fordeler av deres innsats. På dette stadiet bør en interessent ta vare på kostnadene og hvordan å tiltrekke seg flere og flere kunder til firmaet eller produktene sine.

Stage # 4: Innkjøpsfase - video til salgs

Det siste målet at videoene tjener i B2B-bransjen, er å avslutte avtalene. På dette tidspunktet foreslår eksperter å lage videoer som kan øke salget i stor grad. I mellomtiden bør de juridiske hindringene behandles ordentlig. For B2B-selskapene vil det ta litt tid å etablere seg og begynne å generere inntekter. Men det er ingenting å bekymre deg for hvis du har laget en haug med videoer. Kort sagt, videoer bidrar til å gi den endelige push for å få mer og mer salg.

2017 kan kalles som år med videoer, og beregninger avslører at markedsførere viser mer interesse for å generere videoer enn å bruke tradisjonelle teknikker og metoder.

November 24, 2017