Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan bli kvitt Blackhatworth Referrer spam i Google Analytics

1 answers:

De som vet hvilken henvisningspost er, forstår hvor frustrerende det er når det kommer inn i Google Analytics. Utviklingen av referansepost-infiltrerende GA-rapporter har økt de siste årene. Hvis du er en nettstedseier, må du vite hvordan du skal håndtere det for å unngå de alvorlige effektene det kan få på din virksomhet.

Blackhatworth - watches replica usa.com er en av henvisningsspamsene som har mange nettstedseiere og ledere som riper på hodet. Det er et nettsted som sender deg falsk trafikk eller "falske hits", og årsakene til å gjøre det er varierte. Noen henvisningsspams er rettet mot å tiltrekke besøkende til deres nettsteder. De vet at det finnes nettsteder som publiserer lister over sine topphenvisninger. Spammingssteder håper å få besøkende på grunn av at de bare vises på slike lister. Disse områdene banker også på nysgjerrigheten til nettstedets ledere. De håper at når de spammer deg, vil du vite hvorfor de knytter til deg. Du besøker nettstedet deres for å sjekke, og det er akkurat det de trenger - trafikk.

Jack Miller, en topp profesjonell fra Semalt , viser her måtene å kvitte seg med denne typen referrer spam.

Er Blackhatworth.com referral spam skadelig?

Selv om henvisningspost kan høres ufarlig, siden det ikke er forbundet med ondsinnede handlinger som å spre malware, er det et alvorlig problem fordi det påvirker GA-dataene dine.

For de fleste er Google Analytics et verktøy for beslutningstaking. Analytics-dataene dine hjelper deg med å se nettstedene som sender deg trafikk. Du kan deretter bruke denne informasjonen til å strategisere om hvordan du kan forbedre strukturen og innholdet på nettstedet ditt samt få nye koblinger. Når du har ekte koblinger av høy kvalitet fra andre nettsteder, er nettstedet ditt mer sannsynlig å bli rangert høyt i SERPs.

Problemet med henvisningspampp er at det skruer opp webanalysedataene dine. Dataene dine er skjev og gir ikke nøyaktige beregninger av trafikken rettet mot nettstedet ditt. Beslutningene som gjøres ved å bruke disse unøyaktige dataene, kan være mer skadelige enn de er nyttige for virksomheten. Dessverre, folk som ikke er oppmerksomme på henvisningspam, gjør det og senere lurer på hvorfor deres SEO-strategier ikke virker som forventet.

Bli kvitt Blackhatworth.com Referral Spam fra Google Analytics

Sette opp filtre for henvisningsp spam i GA er en av de effektive måtene for å kvitte seg med falsk trafikk fra nettsøppel. Filtre tar vare på nettsteder som sender falsk trafikk til GA, så vel som de som bruker bots til å besøke nettstedet ditt.

  • Logg inn på din GA-konto og i rullegardinmenyen Vis, klikk på Opprett ny visning og gi den et navn.
  • Opprett nytt filter ved å klikke på Filtre> Nytt filter. Gi nytt navn til det nye filteret "blackhatworth.com er bra".
  • Når du har valgt en egendefinert filtertype, klikker du på Ekskluder og i rullegardinmenyen Filterfelt velger du Henvisning.
  • I feltet Filtermønster skriver du inn blackhatworth \ .com og lagrer deretter innstillingene dine.

Du kan gjøre dette for eventuelle andre henvisninger til spam som kan vises i dine GA-rapporter. Kontroller at før du filtrerer ut et domener, må du først sjekke at det faktisk er en spam-referrer. Du vil ikke filtrere ut ekte nettsteder og miste ekte trafikk ved en feil.

November 24, 2017