Back to Question Center
0

Semalt: Ikke tving Google til å hate nettstedet ditt

1 answers:

Jack Miller, Semalt Senior kundesuksessleder, advarer deg om at Google kan gjøre bloggen eller nettstedet ditt forsvunnet fra søkeresultatene hvis du prøver å lure det med trafikk eller søkeordfylling av lav kvalitet. Hvis du for eksempel genererer mye trafikk til nettstedet ditt, og det fortsetter å vokse på noen få innlegg, blir Google varslet om det, og alle innleggene og sidene på nettstedet ditt vil etter hvert forsvinne fra søkeresultatene. Og det verste er at du aldri blir advart om det - tech today services. Du skal bare gå tapt på internett, og omdømmet til nettstedet ditt kan bli ødelagt.

Kjøper Lenker

Hvis du noen gang har kjøpt linker fra noen eller et såkalt anerkjent SEO-selskap, er det sjanser for at Google vil straffe nettstedet ditt. Hvis du genererer hundrevis til tusenvis av koblinger og prøver å komme på første side, kan du aldri oppnå de ønskede resultatene. Google mener at kjøpslinker er en svart hatt SEO praksis og alle andre søkemotorer kaller det spam. Disrespectful nettsteder og sosiale medier profiler tilbyr betalte lenker, som passer for ingenting. Så bør du aldri gå med noen av disse alternativene.

Bli med i feilkoblingskatalogene

Hvis du har sluttet seg til feilkoblingskatalogene, bør du fjerne deg så snart som mulig. Mange kataloger vil legge inn nettadressen din tilfeldig, og det er det Google misliker mest. Søkemotorene anser det meste av katalogene som lavkvalitets spam, så du bør aldri velge dem og bare se etter kvalitetskatalogene. Matt Cutts fra Google sier at koblingskataloger er en av de mest misforstått og merkelige delene av SEO.

Artikkel Marketing

Hvis du ikke har hørt om artikkelen markedsføring, la meg fortelle deg at det har eksistert i årevis. Tanken er å skrive artikler, snurre sine forskjellige versjoner og gjøre små justeringer av ordene. Deretter sender bloggerne disse artiklene til ulike nettsteder for tilbakekoblinger. Anerkjennelige nettsteder og bedrifter går imidlertid ikke med dette alternativet. Hvis du mener at Artikkel Base eller E-Zine kan gi deg kvalitetsresultater, gjør du en betydelig feil, og det kan hende at nettstedet ditt går tapt i søkemotorens resultater.

Keyword stuffing

Det er trygt å si at søkeordfylling ikke er vennlig for et nettsted for enhver pris. Hvis du har brukt mange søkeord og setninger i et enkelt avsnitt, vil Google snart redusere rangen din og kunne skade nettstedets rykte. Søkeordstopping betyr at du bruker mange søkeord om og om igjen i innholdet ditt, og hvis du håper at det vil gi deg en god rangering, vil det ikke være til nytte for deg på noen måte.

Unaturlig ankertekst

Googles primære bekymring er å kvitte seg med unaturlig ankertekst. Hvis du ikke vet noe om det, la meg fortelle deg at ankertekster refererer til teksten i en bestemt lenke. Det er ment å bygge lenker på et nettsted. Google har nylig oppdatert sin algoritme, og unaturlige ankertekster anses nå som spam.

Broken Links

Du bør alltid sjekke nettstedet ditt for ødelagte koblinger og korrigere HTML-kodene. Gjenta denne prosessen tre ganger i uken for å sikre at nettstedet ditt overholder Googles retningslinjer. Søkemotoren misliker nettstedene med ødelagte eller ubrukelige lenker, så du bør aldri gå med det for enhver pris.

November 24, 2017