Back to Question Center
0

Semalt Knows Hvordan lage søkemotorer elsker nettstedet ditt

1 answers:

Det er trygt å si at søkeord er et must-del av et nettstedinnhold, så de trenger alltid din ekstraordinære oppmerksomhet. Med andre ord kan du si at bruk av passende søkeord er avgjørende for overlevelse av nettstedet ditt. Dessuten er det en slags ferdigheter som krever betydelig tid. For eksempel, hvis du selger orkideer, bør du tenke på de relevante ordene og inkludere dem i artiklene dine med jevne mellomrom. Det vil være bra hvis du bruker de viktigste søkeordene i hvert annet avsnitt, uten å ødelegge det generelle utseendet til artikkelen. Kort sagt, du bør sørge for at innholdet leses naturlig og skrevet uten grammatiske eller stavefeil - mac title maker free.

Igor Gamanenko, Semalt ekspert, sier at du kanskje liker det eller ikke, men søkeord er en integrert del av et nettsted. De er vant til å målrette mot et stort antall mennesker og hjelpe deg med å utvikle en forståelse av hva slags artikler eller ord publikum ser etter. Noen SEO-spesialister ty til ulovlige og uetiske teknikker som søkeordfylling for å rangere nettstedene til sine kunder. Søkeordstopping kan defineres som overbelaste artikler eller metakoder på nettsidene med mange søkeord, setninger og relevante ord.

Hvis du for eksempel har skrevet metatagger eller metabeskrivelse feilaktig og ønsket å bruke noen søkeord igjen og igjen, kan det ikke gi deg de ønskede resultatene. Sørg for at strukturen på nettstedet ditt er alltid bra, og ja, du bør fokusere på kvalitetsinnholdet. Bruk ordene som er relevante for emnet på nettstedet ditt, for eksempel, du kan bruke relevante ord som orkideer, blomsterpotter, blomster, potteplanter og andre. gjør det klart at ikke samme søkeord eller uttrykk skal gjentas i alle setningene. Det må være konsistens og viss logikk i innholdsstykkene dine.

En god meta beskrivelse, derimot, er noe du trenger å være oppmerksom på. Pass på at du ikke bruker mer enn ett søkeord her. Ta en titt på eksemplene på metabeskrivelsene til andre nettsteder. Prøv ditt beste å lære av dem og skriv dine metabeskrivelser på en måte som de ser feilfri ut og har bare ett eller to søkeord.

La meg fortelle deg at søkeordfylling aldri vil fungere for bedriften din som søkemotoren crawlere vil undersøke nettstedet ditt og dets innhold for kvalitet. Hvis nettstedet ditt inneholder unaturlige søkeord og høy tetthet av et enkelt ord eller en setning, vil rangeringen bli droppet. I noen tilfeller kan Google, Bing og Yahoo straffe eller forby nettstedet ditt for en levetid, og det kan ikke bli indeksert noen gang igjen.

Det er derfor du bør være forsiktig når du bruker et par søkeord og ikke utgir mange relevante ord og uttrykk for bedre rangeringer. Resultatene vil være motsatt, og du kan ikke oppnå de ønskede resultatene. Vi foreslår at du skriver kvalitetsinnhold og fokuserer på informative artikler slik at søkemotorene elsker nettstedet ditt.

November 24, 2017