Back to Question Center
0

Semalt - Måter å hype din tilbakekoblingsprofil med gjennomsøkingsdata

1 answers:

Google har oppdatert brukerne om betydningen av tilbakekoblinger i flere måneder, men vi er klar over at tilbakekoblinger er nøkkelen til suksess søkemotor rangering. De hjelper Google, Bing og Yahoo å bestemme betydningen av nettsteder og blogger. Mange diskuterer om å bruke proaktive tilbakekoblinger for å engasjere besøkende eller ikke, og det er sant at tilbakekoblinger kan sikre deg kvalitet webtrafikk - creative ideas logo designing websites. I tillegg hjelper de deg med å overvåke og optimalisere eksisterende lenker på nettstedet ditt.

La oss sjekke noen få punkter for å forstå hvorfor det er viktig å kombinere tilbakekoblingsdataene og gjennomsøkingsdataene. Det vil hjelpe oss med å forstå hvordan man kan forbedre søkemotorrangeringen av våre nettsider og hva slags tiltak som skal gjøres for å øke verdien på internett.

Her diskuterer Igor Gamanenko, en toppprofessor fra Semalt , hvordan man kan hype din tilbakekoblingsprofil med gjennomsøkingsdataene.

1. Brokede sider med tilbakekoblinger

Med de ødelagte sidene og tilbakekoblingsrapporter kan du enkelt finne sidene som har en feil med tilbakekoblingene og returnere til 4xx- og 5xx-feilene. Hvis du vil unngå dette problemet, bør du knytte tilbakekoblingene til forskjellige seksjoner. Alternativt kan du gjenopprette sidene til 200-statusen eller oppdatere statusen til 301. En annen metode er at du kan omdirigere dem til andre nyttige og relevante sider eller artikler.

2. Ikke-indekserte sider med tilbakekoblinger

Alle de ikke-indekserte sidene med tilbakekoblinger bør repareres riktig. De lar deg bestemme sidene som returnerer brukerne til 200 feilene. Hvis dette problemet oppstår, vil sidene dine ikke bli indeksert, og du kan ikke forbedre søkemotorrangeringen av nettstedet ditt. Hvis du vil at alle sidene dine skal oppdages av søkemotorene, bør du rette opp det ikke-indekserte problemet så snart som mulig.

3. Omdirigere nettadresser med tilbakekoblinger

Nettsteder endrer deres layout og innhold med tiden, og det er mulig for deg å endre nettadressen og dens arkitektur i henhold til gjeldende trend. Hvis det viser en 301-feil, bør du ikke la søkemotorene indeksere nettstedet ditt før den feilen er fjernet. Det er sant at en tilbakekobling med omadresseringssiden ikke er et viktig problem, men du kan se gjennom og endre innstillingene for å målrette mot det aktuelle publikum. Pass på at du har brukt en ankertekst for å øke sjansene dine for å bli bedre i resultatene på søkemotoren.

4. Foreldreløse sider med tilbakekoblinger

Foreldreløse sider kan føre til mye trafikk på nettstedet ditt, men webmastere glemmer ofte dem, og gir sine besøkende dårlig erfaring på stedet. Du bør gjennomgå de foreldreløse sidene med tilbakekoblinger en etter en, og sørg for at alle sidene gir verdi til publikum.

5. Tillat en URL med tilbakekoblinger

Alle de ugyldige nettadressene med noen tilbakekoblinger markerer sidene som er angitt i robots.txt-filen. Sidene som har dette problemet kan forårsake problemer for de besøkende, og reduserer antallet i stor grad. Du bør tillate at sidene gjennomsøkes ved å fjerne dem fra robots.txt-filen.

6. Meta Nofollow Side med tilbakekoblinger

I rapporten fra Meta Nofollow med tilbakekobling kan du identifisere sidene med og uten metakoder og påpeke feilene i dem. Du kan løse problemet ved å fjerne unødvendige koder fra nettstedet ditt. Vurder å installere et passende plugin for å forbedre ytelsen og utseendet på nettstedet ditt.

November 24, 2017