Back to Question Center
0

Semalt - Hvordan frigjør du e-post fra skadelig programvare og virus?

1 answers:

Siden nettverket har utviklet seg og avansert, har det også risiko for risiko. Siden i det vesentlige alle har en e-postkonto nå, kan det være like enkelt å laste ned en infeksjon som å lese en ensom e-post eller klikke enveis-tilkobling. Mens du ikke klarer seg for hver situasjon, vil grunnleggende web bevissthet og bruk av antivirusprogrammer gjøre PCen i stand til å avstå fra å få infeksjon eller skadelig programvare - kloxo backup log.

Det er et par effektive metoder for å opprettholde en strategisk avstand fra malware og infeksjoner som på den av muligheten du tar etter, vil redusere mengden infeksjoner på PCen din og organisasjonen ordner seg.

I denne artikkelen vil Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt , konsentrere seg om den beste måten å kanalisere gjennom meldingene dine, for å søke etter advarslene om de fleste sosiale byggemuligheter.

Disse meldingene er laget for å ligne en e-post som du håper å oppdage i innboksen din. Du kan motta en e-post som har en tilkobling uten mye av en strekning, der du kan kaste bort PC-en..Det er noen viktige fokuser for å holde øye med i hver e-post, og hvis en e-post ser mistenkelig ut, bør du få et øyeblikk sentiment fra en spesialist. Det første trinnet er å forstå hva indikasjonene på en phishing-e-post er, og hvordan å holde seg unna dem. På sjansen for at du ikke er 100% sikker på at e-posten du tar en gander på er sant blå, burde du slette den raskt.

Medfølgende metoder vil gjøre det mulig for deg å løse problemet med skadelig programvare og infeksjoner i din epost:

Forskningsmetode for normal infeksjonstransport

I utgangspunktet forstår i utgangspunktet hva du ikke bør åpne fra begynnelsen, det vil koste deg en enorm grad av forsikring. Siden infeksjon og malwareindustrien alltid viser tegn på endring og justering til kundens oppmerksomhet, betaler det seg å undersøke dagens transportstrategier.

Aldri svare på e-postfabrikker

Noen tilfeller av vanlig e-post ligger innlemme personer som nærmer deg deg for individuelle data med det målet at de kan gi deg kontanter, går fra utenforstående til å underholde eller tegne i media, og henvender seg til å utnytte rabatter på voksen fornøyelse eller oppgradering. Viktig å åpne noen av disse typer e-post kan ødelegge PCen din, så hvis det ser ut til å være mistenkelig, sletter du det.

Kontroller to ganger mistenkelige data

På sjansen for at du får en epost fra et antivirusprogram som viser deg at PCen din har blitt forstyrret, må du kontrollere dataene gjennom antivirusprogrammet ditt før du åpner e-posten.

Slå på e-post snikketopper

Siden innholdssporstikker gir deg en titt på innholdet i e-posten, begrenser behovet for å trykke på e-posten for å bestemme emnet - du kan ved å slå på innholdsrapporter i din valgte e-postfordel.

Finn en respektabel e-postkund

En hvilken som helst forkant, alt rundt opprettholdt e-postadministrasjon, for eksempel, er Gmail et anstendig utgangspunkt, og du kan i tillegg gjøre om e-postadministrasjonens sikkerhetsinnstillinger når du har satt opp posten din.

November 23, 2017