Back to Question Center
0

Semalt - Slik unngår eller fjerner du Mac Defender Malware i Mac OS X v10.6 eller tidligere?

1 answers:

I de siste månedene har phishing-svindel rettet mot et stort antall Mac- og Linux-enheter. Selv brukerne av legitime nettsteder klager mye om disse svindelene. De sier ofte at datamaskinens enheter er infisert med virus og skadelig programvare på kort tid. Ofrene blir da bedt om å betale løsepenge før de får tilgang til sine personlige datamaskiner. Det er også mulig for dem å installere antivirusprogrammer som tar sikte på å beskytte sine Mac-enheter mot mulig phishing og virusangrep. Et antivirusprogram hjelper brukerne til å beholde kredittkortnummer og bankkonto detaljer. Den beskytter også sine data fra svindelvirksomhet i stor grad.

De mest kjente verktøyene er MacSecurity, MacDefender og MacProtector. Apple har også lansert en rekke programmer og gratis programvare som automatisk skanner datamaskinens systemer og fjerner Mac Defender malware og varianter innen noen få minutter.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt , utdyper noen nyttige tips om hvordan du beskytter systemet mot skadelig programvare.

Oppløsning

Hvis du mottar varsel om skadelig programvare og virus, er det bedre å installere et sikkerhetsprogram eller et antivirusprogram så tidlig som mulig..Vi anbefaler deg også å slutte på Safari og andre lignende nettlesere fordi de kan inneholde mange virus og skadelig programvare. I stedet kan du bruke enten Google Chrome eller Firefox som er langt bedre enn andre nettlesere, og garanterer at datasystemet ditt blir lagret fra mulige trusler. Hvis du vil prøve noe nytt, er Force Quit en omfattende og fantastisk nettleser.

Noen av nettleserne laster ned og installerer merkelige filer og ting automatisk. De lanserer også en rekke programmer som kan inneholde skadelig programvare og virus. Det er derfor viktig at du installerer flere ondsinnede programmer og programmer på datamaskinen så tidlig som mulig. Hvis det slutter å fungere, bør du avinstallere og kansellere abonnementet. I mellomtiden bør du ikke dele brukernavnet ditt og passordet med noen på internett. Slett alle disse programmene og programmene for å holde seg trygge på nettet. For dette bør du gå til nedlastingsmappen og dra installasjonsprogrammet til papirkurven. Tøm søppelet i løpet av få sekunder, slik at du ikke møter noen problemer på internett.

Slik fjerner vi virus og skadelig programvare

Hvis du ved et uhell har installert skadelig programvare på datamaskinen, ville det være bra at du ikke oppgir kredittkortnummer og passord til noen, selv når du kjenner personen. Det er fordi når du skriver inn informasjonen din, kan hackerne bli kjent med dem og stjele informasjonen om noen få sekunder. Det er også sjanser for at de vil overføre pengene dine fra en bank til en annen. Dermed kan du bruke fjerningstrinnene og lukke Scan Windows. Deretter skal du gå til Utility-mappen og starte aktivitetsfilen. Deretter bør du velge Prosess-alternativet fra popup-vinduet og se etter de appene du vil avinstallere. De vanligste og fornyede appene i denne forbindelse er MacSecurity, MacProtector og MacDefender. Når du har valgt noen av disse programmene, er neste trinn å klikke på Avslutt og start Windows på nytt. Du bør huske på at Apple gir brukerne regelmessige sikkerhetsoppdateringer. Så, om du bruker en Linux eller en Mac-enhet, kan du få nytte av disse oppdateringene Source .

November 23, 2017