Back to Question Center
0

Semalt om søkeordfylling og skjult tekst

1 answers:

Igor Gamanenko, Semalt kundesuksessleder, sier at søkeordfylling og skjult tekst er to hovedproblemer som kan påvirke rangeringene dine, og Google advarer webmastere for å unngå denne typen ting. Når det gjelder skjult tekst og søkeordstopp, tenker de fleste av individene på de femti linjene lang tekst på en hvit bakgrunn i fotfeltet på et nettsted. Det betyr plassering av tekst på nettsidene for søkemotor s, ikke for brukerne - como fotografiar estrellas.

Det var en vanlig praksis for mange år siden, selv om trenden er endret og mange nye ting har oppstått siden da. Nå blir vi fortalt alt om hvordan du gjemmer teksten på sidene, hvordan du legger den under andre elementer og hvordan du får den publisert uten å la Google få vite noe.

Keyword stuffing handler om å sette søkeord og setninger tilfeldigvis i et innhold. Ofte gir det ingen mening og er ment å forbedre rangeringen av et nettsted i søkemotorens resultater. Hvis du tror at søkeordfylling vil hjelpe deg på noen måte, gjør du en stor feil.

Google Distinguished Engineer Matt Cutts sier at bruk av ting som JavaScript på et nettsted er bra, men søkeordfylling kan ikke tolereres til enhver pris. Matt har brakt opp de punktene som spinner ikke kan lede deg hvor som helst. De personer som publiserer duplikat eller lavkvalitetsinnhold, må vurdere sin holdning til sine egne nettsteder og plassere kun friske, relevante artikler. Hvis de ikke passerer spammingstestene for søkeord, vil de sannsynligvis bli straffet.

Det er trygt å si at de fleste av søkeordfyllingseksemplene er åpenbare og klare. Det er godt å rangere søkeordene dine og få dem inkludert i innholdet ditt, men søkeordfylling og overbruk er aldri tillatt. Hvis du ønsker å få toppstillinger i SERP, bør du konsentrere deg om kvalitet i stedet for kvantitet. Ikke gjør innholdet ditt merkelig og unaturlig med mange søkeord.

Hvorfor er dette et alvorlig problem for nettstedet ditt? Hvis dette spørsmålet slår opp, la meg fortelle deg at når folk søker etter bestemte søkeord og ender opp på nettstedet ditt, vil de vite mer om disse søkeordene og setningene. Og hvis du har tilbudt dem lavkvalitets innhold, er det ingen sjanse for deg og ditt nettsted for å overleve for lenge. Skjult tekst og søkeordfylling sikrer dårlig brukeropplevelse, noe som ødelegger nettstedets rykte i det hele.

Hvis Google advarer deg om søkeordet fylling eller uklar tekst, bør du prøve å fjerne dem så snart som mulig, og sørg for at troverdigheten og kvaliteten på nettstedet ditt opprettholdes. Hvis du er usikker på hvordan du fjerner så mange søkeord fra innholdet, anbefaler vi deg å konsultere en SEO-ekspert eller prøve å erstatte det gamle innholdet med nye og forbedrede artikler.

Google anbefaler alltid at vi skal dokumentere oppryddingsprosessen og lage sikkerhetskopier av dataene våre. Dette vil spare tid, og du kan enkelt fikse den skjulte teksten og søkeordet.

November 24, 2017