Back to Question Center
0

Semalt: Online svindel forklart

1 answers:

Internett-svindel er i dag et av de mest voksende tapene av penger på nettet. Antallet avFleecing online på grunn av svindel er i en alarmerende hastighet. USA registrerte tap som overstiger $ 525 millioner, i gjennomsnitt på $ 1,813 peroffer i henhold til National White Collar Crime Center. Internett svindel i USA utgjorde omtrent 90 prosent av totalenonline svindel i verden. Det er en trussel som krever oppmerksomhet veldig raskt - az small business valuation services.

Politiets avdelinger som arbeider med nettkriminalitet i hele verden investerer på mekanismer tilbekjempe internettbedrageri, og det er tilrådelig for ofrene å rapportere om monetære eller andre former for bedrageri som skjer online. Derimot,Internett-brukere kan forbli årvåken ved å lese artikler på internett-svindel som Security Watch blogg blant annet materiale. Det erflere rapporteringsmuligheter angående internett-svindel også med Federal Trade Commission (FTC) som en av de mest pålitelige organisasjonenefor jobben.

Trinnene som fulgte med å rapportere Internett-bedrageri er tilgjengelige online, men først her erNoen vanlige måter, fra den ledende ekspert på Semalt ,Jason Adler, brukt av svindlere online.

Business Scam

Det finnes mange annonser på nettet som lokker folk til å bli med i grupper. Virksomhetsvindel utviklet for internett svindel krever store summer av penger ved å delta og gjøre små jobber på nettet, men krever signering og sendingpenger for medlemskap, opplæring, avgifter eller oppkjøp på en vare. Til slutt blir det et mareritt. Vær forsiktig.

Identitetstyveri

I 2004 ble identitetstyveri registrert til den største forbrukerklagen i UnitedStater. Farene ved dette internett-bedraget er så alvorlige at det kan føre til det totale tapet av alle pengene i ofrets bankkonto. I dettetilfelle, svindlere forkledd deres identitet for å få tilgang til ofrenees kredittkontoer. Ofre skal varsle sine banker, kredittbureauet ellerrapportere til politiet umiddelbart.

Web Database Scam

Personlig informasjon som førerkort og pass brukt av sykehus,banker og statlige organisasjoner kan ofte nås av svindlere og publiseres på internett. Informasjonen kommer på nettetsvindlere for misbruk og kirsebærvalg. Internett svindel som involverer database hacking bør bli varslet til søkemotorer som Google, Yahoo,og Bing for fjerning.

Imposter Scam

Internett-svindel kan være i form av en e-post som ber om monetær hjelp. Desvindlere hack e-postkontoen til offerets venn og be om økonomisk assistanse via Western Union. Det er flere tips iPCMag for å unngå denne form for internettbedrageri.

Romance Scam

Internett-svindel kan komme i form av fantasi. Også kjent som catfishing,romantikk svindel innebærer en person som hevder å være forelsket i offeret. Svindleren lokker offeret for å sende dem penger til reise eller medisinskeutgifter. Ikke send gaver til folk du ikke kjenner.

Forbrukertransaksjoner med utenlandske selskaper

Det internasjonale forbrukerbeskyttelses- og håndhevelsesnettverket har et systemsom ser på internettbedrageri som involverer betaling av nettleverandører som ikke leverer produkter. I tilfelle online bestillingen ikke kommerKjøperen, en må rapportere hendelsen for hjelp.

Internet Investerings Svindel

Spam kan føre til svindel. Ta kontakt med Securities and Exchange Commissioni når du blir offer for en spam-svindel.

November 23, 2017