Back to Question Center
0

Semalt overfører nyttig informasjon om Internett-svindel og måter å beskytte deg mot det.

1 answers:

Shipping (frakt) selskaper er klar over svindlere ved hjelp av sin identitet i sosialemedia og e-handel nettsteder for å villede tusenvis av kunder som trengte disse nettstedene.

Slik fungerer de vanligvis. Du går gjennom et e-handelsnettsted, identifisererhva du vil kjøpe, sjekk ut og fullfør betalingsprosessen. Deretter får du også en epost som ber deg om å betale for en forsendelse førdet er sendt. Det er en fangst skjønt: e-posten er ikke fra det offisielle fraktselskapet, og pengene du blir bedt om å betale viljeikke bli refundert, og det vil heller ikke bidra til å behandle bestillingen din - storing grain products. Andre svindel som lotteriet svindel, hvor du er informert om å ha vunnet en feiltakelse,lotteri eller premie for en konkurranse du aldri deltok i første omgang.

Fraktselskaper tilbyr ikke tredjeparts (escrow) -tjenester. Som sådan, vær ikkesøtt snakket inn ledningsbetalinger til noen. Du kan gå inn i en online svindel.

Ross Barber, The Semalt Kundesuksessleder, råder deg til å ta hensyn til følgende informasjon. Selv om det er et forsendelsesnummer tildeltforsendelse, ikke bli lurt. Produktet kan være inkludert i handlekurven, men det kan egentlig ikke være i fraktens henderselskap. Hvis du er i tvil, ta kontakt med rederiet eller besøk deres offisielle nettside. Dette vil fastslå at rederiethar produktet i sin besittelse..Da kan du hvile med forsikringen dine varer kommer til deg.

Frakt- / fraktfirmaer gjør alt for å forhindre onlinesvindler.Deres kundeservice, juridiske og sikkerhetsavdelinger jobber tett sammen for å sikre at du (klienten) kjenner til alle svindel og hvordanunngå dem. Videre samarbeider de med internasjonale organisasjoner som eBay, Amazon, Western Union og til og med regjeringer for å beholdeting kjører jevnt.

Hva skal du gjøre hvis du er et offer?

For at de nødvendige myndighetene skal lukke et falskt nettsted, destole på deg for å rapportere eventuelle mistenkelige aktiviteter. Videresend e-posten til den oppgitte adressen. Vær oppmerksom på at du ikke vil få varsel når dusend e-posten. Det kan også være lurt å rapportere til kommunene på en måte, politiet. Det har vært noen tilfeller, hvilkehar resultert i arrestasjoner. Med de slemme gutta bak stolpene, kan du nyte bekvemmeligheten av online shopping.

Økende bevissthet

Som det er sagt, er det nødvendig å rapportere alle tilfeller av online-svindel spesieltde som gjelder rederier. Med offentligheten gjort oppmerksom på denne trusselen, vil disse tilfellene definitivt være en ting fra fortiden. Her ernoen tiltak som brukes til å dempe nettofusk:

  • > møter mellom ulike interessenter som ønsker å løse dette problemet
  • > publisere regelmessige nyhetsbrev
  • > retningslinjer for hvordan prosessen med frakt for en vare fungerer. På denne måten kan dulett fortell om en svindel.

Til slutt, sørg for at du forteller en venn av det du lærer slik at de også gjør detikke bli offer.

November 23, 2017