Back to Question Center
0

Semalt praksis: Katastrofale konsekvenser av søkeordfylling

1 answers:

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, sier at når det gjelder å skrive SEO-vennlige artikler, er søkeordstopping ofte ansett som et viktig element. Google, Bing og Yahoo misliker det, og du bør ikke overordne søkeord i innholdet ditt til enhver pris. I de tidlige dagene av SEO var søkeordfylling noe som pleide å fungere godt, og hjalp webmastrene til å få god rangering i resultatene av søkemotoren - regulator naprjazhenija. I disse dager har trenden blitt forandret i det hele tatt, og du kan ikke øke din rangering med søkeordfylling. Dessuten kan Google straffe nettstedet ditt og forby det for en levetid hvis du legger inn artikler som inneholder søkeord.

Hva er galt med søkeordfylling?

Det er trygt å si at søkeordet fylling pleide å være en hvit hatt SEO-teknikk, men nå er det rent betraktet som en svart hatt SEO strategi. Matt Cutts fra Google sier at selskapet prøver sitt beste for å skille mellom artikler av høy kvalitet og innhold av lav kvalitet. Alle som gjør søkeordet fylling eller bruker altfor SEO teknikker vil måtte lide før eller senere. Google ser alltid etter nettsteder som har utmerket kvalitet og informativt innhold. Selskapet har et par ingeniører i teamet sitt som arbeider for å forebygge søkeordfylling, og straffer straks nettstedene som er involvert i denne juksen.

En av de grunnleggende farene er at Google vil senke sidestilling på nettstedet ditt. Det er sjanser for at det vil bli fjernet eller straffet i søkemotorens resultater. Det er sagt, det er ikke bruk å fokusere på mange søkeord. I stedet bør du forsøke å opprettholde kvaliteten på websidene dine og jobbe med søkeord bare når de trengs.

En annen ulempe er at søkeordfylling mislikes av de fleste av dine kunder og besøkende. Du bør ikke glemme at de vil lese engasjerende, informative og nyttige ting. Hvis du har fylt mange søkeord og kompromittert på kvaliteten, kan du ikke komme opp til forventningene dine, og kan ikke gjøre besøkende til gode kunder.

Søkeordoptimalisering som virker:

Det er sant at bruk av søkeord er svært viktig, men du bør forstå forskjellen mellom bruk av søkeord og søkeordfylling. La meg her fortelle deg at de er to forskjellige SEO-metoder. Google sprekker ned på søkeordfylling, men elsker artiklene som inneholder riktig og rimelig antall søkeord.

Så bør du tenke på søkeordene dine klokt og ikke bruke mange søkeord og setninger i samme avsnitt. Du bør aldri fokusere på SEO bots som indekserer nettstedene og tror at det er pålitelig. Google har sine egne regler og forskrifter, og hver webmaster må følge dem hvis han eller hun ønsker å oppnå de ønskede resultatene.

Hvordan balansere søkeordene dine?

Annet enn de viktige søkeordene, bør du aldri bruke setningene som forstyrrer strømmen av innholdet ditt. Ulike bloggere og webmaster fokuserer på søkeord og setninger, men du bør bare beholde søkeordets tetthet fra to til fire prosent. Du kan bruke Googles synonymdatabase for å holde deg oppdatert om hva Google liker mest og hvordan du øker eksponeringen din på internett.

November 24, 2017