Back to Question Center
0

Semalt presenterer interessante fakta om Internett-svindel og svindel

1 answers:

Internett svindel og svindel kan oppstå når som helst. Enhver internettbruker er et potensielt offer.Det er derfor viktig å forstå hvordan internettfusk fungerer, slik at nettbrukere, utviklere og nettstedseiere kan beskytte deres hardt opptjentepenger - aastaringsed rehvid plus.

Alexander Peresunko, den Semalt Customer Success Manager, skisserer i denne artikkelen vanlige svindel og svindel som kan oppstå både online og offline.

Til å begynne med angir identitetstyveri bruken av annen persons personlige opplysningerslik som sosial forsikringsnummer, jomfru eller mors navn for å begå forbrytelser. Internett-brukere bør være oppmerksomme på at du bruker andres identiteter svært ulovlig som erklært i januar 2010.

For det andre refererer identitetssvindel til bruk av andres identitet (omdød eller levende) eller til og med bruke en falsk identitet av svindlere. For eksempel bruk av visumkort i navnet på en avdød person. Internettsvindlere ser opp for personlig informasjon som brukernavn eller passord, fødselsdato, full adresse, personnummer og fullnavn forbank samt kredittkortinformasjon, onlinetjenester og signaturer med intensjoner om å begå internett forbrytelser.

Den tredje typen internettbedrager gjelder kreditt- og debetkort. DebetkortetInternett-svindel oppstår når en svindler sveiper kortinformasjonen fra sin stripe eller strekkode for å duplisere kortet..Det utføres avbruk av "skimming" -maskin som skanner baksiden av et kreditt- / debetkort og fanger viktig informasjon (for eksempel kontonummer og kontonavn) og uten å ta kontakt med kortet. I ekstreme tilfeller kan samme maskin lese pinnen til et bestemt kort.

Phishing, også kjent som brandspoofing, er et nettbasert svindel som innebærerfremstilling av tekstmeldinger, nettsteder og e-poster av internettkriminelle å se ut som om de kommer fra en legitim opprinnelse. Meldingene brukes isamle sensitive, personlige og økonomiske detaljer av en bruker. Fasingen av tekstmeldinger eller e-post er ment å utløse en reaksjon fra enInternett-bruker. I denne forbindelse kan innholdet bruke en tone som krever et presserende svar, spennende eller opprørende informasjon eller bruk avfalske utsagn eller informasjon. Phishing-teksten er ofte ikke tilpasset.

Forskuddsgebyret er et internett-svindel som noen bedrifter bruker til å gi låntil enkeltpersoner. Hovedmålene er personer med dårlig kredittvurdering eller som ikke kan kvalifisere for institusjoner / banklån. De bruker setninger som"Har du ikke kredittvurdering?" eller "Har en dårlig kreditt historie?" Når en internettbruker er tilkoblet, begynner svindlerne å behandle svindelprosessenber om engangsbeløp kontant forhånd for å få tilgang til lån. Etter å ha mottatt pengene, forsvinner svindlere.

Lotteri (eller premiehøyde) refererer til en massemarkedsføring på Internett-svindel der ofremotta varsler via e-post, telefon eller meldinger som viser at de har vunnet penger eller premier. Likevel, før du samler premien eller kontanter,offeret er pålagt å betale skatt eller avgift på forhånd. Når offeret har overført pengene, forsvinner organisasjonen eller forespørsler ommer penger. I dette henseende er publikum lagt merke til at lotterier eller premier vunnet i Canada ikke er gjenstand for noen avgifter eller skatter.I tillegg, som et forsiktighetsmål, oppfordres internettbrukerne til å holde styr på lotterier, tegner eller konkurrerer de går inn.

November 23, 2017