Back to Question Center
0

Semalt presenterer interessante fakta om Internett-svindel og svindel

1 answers:

Internett svindel og svindel kan oppstå når som helst. Enhver internettbruker er et potensielt offer.Det er derfor viktig å forstå hvordan internettfusk fungerer, slik at nettbrukere, utviklere og nettstedseiere kan beskytte deres hardt opptjentepenger.

Alexander Peresunko, den Semalt Customer Success Manager, skisserer i denne artikkelen vanlige svindel og svindel som kan oppstå både online og offline.

Til å begynne med angir identitetstyveri bruken av annen persons personlige opplysningerslik som sosial forsikringsnummer, jomfru eller mors navn for å begå forbrytelser. Internett-brukere bør være oppmerksomme på at du bruker andres identiteter svært ulovlig som erklært i januar 2010 - open vape flavors for sale.

For det andre refererer identitetssvindel til bruk av andres identitet (omdød eller levende) eller til og med bruke en falsk identitet av svindlere. For eksempel bruk av visumkort i navnet på en avdød person. Internettsvindlere ser opp for personlig informasjon som brukernavn eller passord, fødselsdato, full adresse, personnummer og fullnavn forbank samt kredittkortinformasjon, onlinetjenester og signaturer med intensjoner om å begå internett forbrytelser.

Den tredje typen internettbedrager gjelder kreditt- og debetkort. DebetkortetInternett-svindel oppstår når en svindler sveiper kortinformasjonen fra sin stripe eller strekkode for å duplisere kortet..Det utføres avbruk av "skimming" -maskin som skanner baksiden av et kreditt- / debetkort og fanger viktig informasjon (for eksempel kontonummer og kontonavn) og uten å ta kontakt med kortet. I ekstreme tilfeller kan samme maskin lese pinnen til et bestemt kort.

Phishing, også kjent som brandspoofing, er et nettbasert svindel som innebærerfremstilling av tekstmeldinger, nettsteder og e-poster av internettkriminelle å se ut som om de kommer fra en legitim opprinnelse. Meldingene brukes isamle sensitive, personlige og økonomiske detaljer av en bruker. Fasingen av tekstmeldinger eller e-post er ment å utløse en reaksjon fra enInternett-bruker. I denne forbindelse kan innholdet bruke en tone som krever et presserende svar, spennende eller opprørende informasjon eller bruk avfalske utsagn eller informasjon. Phishing-teksten er ofte ikke tilpasset.

Forskuddsgebyret er et internett-svindel som noen bedrifter bruker til å gi låntil enkeltpersoner. Hovedmålene er personer med dårlig kredittvurdering eller som ikke kan kvalifisere for institusjoner / banklån. De bruker setninger som"Har du ikke kredittvurdering?" eller "Har en dårlig kreditt historie?" Når en internettbruker er tilkoblet, begynner svindlerne å behandle svindelprosessenber om engangsbeløp kontant forhånd for å få tilgang til lån. Etter å ha mottatt pengene, forsvinner svindlere.

Lotteri (eller premiehøyde) refererer til en massemarkedsføring på Internett-svindel der ofremotta varsler via e-post, telefon eller meldinger som viser at de har vunnet penger eller premier. Likevel, før du samler premien eller kontanter,offeret er pålagt å betale skatt eller avgift på forhånd. Når offeret har overført pengene, forsvinner organisasjonen eller forespørsler ommer penger. I dette henseende er publikum lagt merke til at lotterier eller premier vunnet i Canada ikke er gjenstand for noen avgifter eller skatter.I tillegg, som et forsiktighetsmål, oppfordres internettbrukerne til å holde styr på lotterier, tegner eller konkurrerer de går inn.

November 23, 2017