Back to Question Center
0

Semalt: SEO-vennlig innhold som gjør at Google Panda elsker deg!

1 answers:

Hvis du nylig har optimalisert en plattform og ønsket å publisere noe, merk at høy kvalitet og feilfritt innhold kan øke din troverdighet på internett. Du vil generere mye trafikk fra både sosiale medier og Google hvis innholdet ditt er opp til merket.

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, tror at innholdskvaliteten er det viktigste området å fokusere på hvis du vil unngå Google Panda-straffer og demotjon. Fordi Panda er et must-del av Googles nettstedskvalitetsalgoritme i 2017.

Fokus på brukeren:

Det er obligatorisk å fokusere på brukerne når det gjelder innhold og markedsføring av sosiale medier - شركة تلميع سيراميك بجدة. Poenget er at folk prøver å publisere og fremme innhold av lav kvalitet, men du bør fokusere på å publisere toppklass og unike artikler. I denne forbindelse bør alle webansvarlige og bloggere forstå noen grunnleggende aspekter om hvordan de skal tilfredsstille webinnholdskrav, fordi døren til suksess kun kan åpnes når de ikke går på kompromiss med kvaliteten på innholdet.

Skrive SEO-vennlig innhold har blitt en nødvendighet i disse dager, og teksten på websidene dine bør optimaliseres ved å bruke riktige søkeord og setninger.

Hvor mye tekst trenger vi å skrive?

Du bør plassere relevante tekster på sidene for en bedre rangering i søkemotoren . Det er trygt å si at det ikke er noen optimal mengde tekst per artikkel, og det er forskjellig fra emne til emne. Jeg mener å si hvilken type innhold du skriver, og emnet du kommer til å dekke vil avgjøre hvor mange ord som skal skrives. Noen av emnene kan dekkes i 300-400 ord, mens de andre krever at du skriver opp til 2000-3000 ord. SERP vil også bestemme hvor mye tekst som kreves for en bedre rangering i resultatene i søkemotoren. I stedet for å fokusere på mengden av hovedinnholdet (MC), bør fokuset være på kvaliteten på innholdet og typen artikler publikum liker mest. Det er ingen bestemt regel om hvor mange ord skal skrives. Noen sider får bedre rangering selv med 50 ord, mens de andre må imponere Google med opptil 5000 ord.

John Mueller fra Google sier at det ikke er noe ordtall, og fokus for innholdsforfattere bør være på kvalitet snarere enn kvantitet.

Hvor mange ord kan vi optimalisere?

Det avhenger også av noen få ting, for eksempel, bør du være oppmerksom på hovedbetingelsene for siden din. Pass på at det ikke er kopi og lim inn, og innholdet er opp til Google-standardene. I denne situasjonen vil det være enkelt for deg å optimalisere innholdet.

Unngå søkeordfylling:

Keyword stuffing er mot Google og andre retningslinjer for søkemotor! I stedet for å fylle så mange søkeord og setninger, bør du være så oppmerksom på å gi nøyaktig og kvalitetsinnhold. Søkeordstopping er prosessen med å gjenta det samme søkeordet eller uttrykket om og om igjen i innholdet ditt. Det regnes som en svart hatt SEO-teknikk og er imot Google's regler og forskrifter.

Det første "brukeropplevelses" -signalet du bør manipulere med er innhold av høy kvalitet og minimal bruk av søkeord. Du bør forholde innholdet ditt til nisjeområdet på nettstedet ditt, og sørg for at kvaliteten ikke blir kompromittert til enhver pris, da det kan hjelpe deg med å overleve i Google-resultater.

November 24, 2017