Back to Question Center
0

Semalt: Slik Blocker Referrer Spam - Tvingende tips for å huske

1 answers:

Å kjøre en blogg eller et e-handelsnettsted er en berikende og givende opplevelse som gir mange muligheter til å utvide bedriftene og skape muligheter. Imidlertid prøver flere idioter å ødelegge de elektroniske selskapene og skape hindringer for alle uten noen spesiell grunn. De vil ikke gjøre noe mer enn å skape et rot, og henvisningspammere er en av dem. Det er trygt å si at henvisningsspammere og hackere er graffiti-artister på internett som alltid søker å forlate analfabeter på nettet - org fiyatlar?.

Hvis du undersøker Google Analytics-kontoen og ser en økning i henvisninger fra de ukjente nettstedene, er det sjansene for at nettstedet ditt har blitt målrettet, og du må treffe tiltak så snart som mulig. Nettstedene som sender henvisningspost er hulfingtonpost.com, priceg.com cenoval.ru og bestwebsitesawards.com. Det kan høres rart, men de fleste webmastere og bloggere har ingen ide om at nettstedene deres mottar falske visninger, de fleste kommer fra nettstedene vi nettopp nevnte ovenfor.

Heldigvis gir Max Bell, kundesuksessleder for Semalt , noen måter å blokkere disse nettstedene og stoppe trafikken fra å forstyrre bedriftene dine på Internett.

Bruk .htaccess-filen for å bekjempe referrer spam

Hvis nettstedet ditt er vert via Apache webserveren, må du oppdatere. htaccess-fil. Den beste måten er å blokkere .htaccess-filen for å ekskludere spammere og dårlige bots. Du kan også omdirigere dem til Apache som kanskje ikke er lett for dem å gjette.

Google Analytics-filtre

I de fleste situasjoner vil ikke spammere og deres bots besøke nettstedet ditt. Under slike omstendigheter bør du blokkere disse robottene og hente dem til sine egne nettsteder ved å sette inn spesialkoder i Google Analytics-kontoen. Du kan også opprette filtre i Google Analytics-profilen din, og det vil hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på trafikken din. Heldigvis tilbyr Google Analytics mange verktøy for å eliminere spammere fra analysedataene og rapportene. Den eneste ulempen ved denne prosedyren er at den ikke vil bli brukt på alle nettstedene samtidig.

Manuell konfigurering av botfiltrering

Du kan manuelt konfigurere botfiltreringen. For dette bør du gå til Google Analytics-kontoen din og opprette det nye filtret. Velg tilpasset alternativet og sett inn den spesifikke koden i det.

Blokkering Referrer spam IP-adresse

Du kan enkelt blokkere IP-adressene for henvisende spam. Jeg liker trinnet med å blokkere trafikken som kommer fra de anonyme IP-ene. Du bør sørge for at tilgangen til spammere blir nektet på nettstedet ditt gjennom denne praksisen.

Ekskluderingsliste for Google Analytics IP

Det neste trinnet er å sikre at du har lagret Google Analytics IP-ekskluderingslisten. Det er viktig å huske at du ikke kan få det beste resultatet før du ikke har utelatt denne listen. Google Analytics tilbyr et stort antall alternativer for å ekskludere listen og blokkere IP-adressene. Du kan enkelt velge og installere et plugin på nettstedet ditt, og sørge for fullstendig sikkerhet og beskyttelse.

November 24, 2017