Back to Question Center
0

Semalt: Slik blokkerer du alle annonsesystemer gratis?

1 answers:

Nettleserannonser er ikke bare et ubehag visuelt, men utgjør en betydelig sikkerhetsrisiko. Det er flere moralske konsekvenser av å blokkere disse annonsene. Ved å implementere annonseblokkere i nettleseren din, kutter du ned lønnene til de som kodes, designer og gir innholdet du vanligvis ser gratis. Selve annonsene du ønsker å blokkere er de samme som gir finansieringen for å plassere alt annet online - sava eskimo hp ms testnav. Likevel undergraver hyppigheten av disse annonsene i siste instans nettleseropplevelsen.

Michael Brown, en markedsføringsguru fra Semalt , gir her få poeng å huske:

 • Ad blokkere er veldig lovlige, noe som betyr at de ikke har noen begrensninger. Beslutningen om å blokkere annonsene hviler helt på deg. Hvis du bestemmer deg for å bruke en Ad Blocker, sørg for at den er ren, og vil tjene deg godt. Men de har noen begrensninger.
 • Finansiering for Ad Blockers stammer fra en enkelt organisasjon eller person. Derfor må man gjennomføre sin forskning på selskapet før de bruker tjenesten. Du må sørge for at det etisk blokkerer alle annonser så lenge du er registrert med dem. Det er tilfeller der eierskap av Ad Blocking-tjenesten endres, og de nye eierne mottar premier fra enkelte selskaper for å hoppe over deres annonseposter.
 • Hvis du legger til en utvidelse til en nettleser, vil det unødvendig bremse nettleseren nedover. Men hvis du har en effektiv maskin, bør dette ikke bekymre deg. Ellers kan det hende du må begrense deg til to eller tre faner samtidig.
 • Utvidelser krever konstante oppdateringer som tar opp mer tid og ressurser.
 • Ad blokkere kan ikke fungere godt uten abonnementer. Du må velge en liste over nettsteder du vil ha blokkert, og legge dem manuelt til blokklisten.
 • Det er ikke mulig å kjøre en systemavhengig Ad Blocker hvis du kjører flere nettlesere.

Heldigvis er det en bedre løsning som er gratis uten abonnement. Det blokkerer annonser for hele systemet for alltid. Det trenger ikke programvare for å installere det, noe som betyr at det ikke vil senke systemet.

Her er hvordan:

Installer vertsfilene fra MVPS. Den endrer kjente annonseserveradresser med null-tegn. Når datamaskinen prøver å få tilgang til internett, vil den returnere null-karakteren, fordi den ikke laster ned annonsen som igjen vil spare mye tid og ressurser. Følgende er en prosess for å blokkere annonser manuelt ved hjelp av MVPS-metoden.

 • Bekreft at du har administratorrettigheter. Åpne "Run" Console ved å trykke på Windows-tasten og R samtidig.
 • Skriv inn "Services.Msc" og finn alternativet "DNS Client". Høyreklikk på den og bla ned til "Egenskaper" og velg deretter "Stopp".
 • Velg "Manuell" eller "Deaktivert" fra rullegardinmenyen "Oppstartstype". Eksperter anbefaler det manuelle alternativet.
 • Bruk de nye innstillingene og start på nytt.
 • Erstatt vertsfilene i "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc" med de oppdaterte.
 • Hvis antivirus- eller Windows-forsvarer forsøker å gripe til handling, avslår.

Du vet nå hvordan du kan blokkere annonser uten en annonseblokker når du er på internett. Pass på å oppdatere vertsfilene regelmessig og erstatte dem i den angitte katalogen.

November 24, 2017