Back to Question Center
0

Semalt: Small Business som et favorittmål for cyberkriminelle

1 answers:

Det var vanlig på MNH Platinum, et selskap som handler med kjøretøyleie. Littvar de klar over at bare et klikk på en e-postkobling var sannsynlig å sette virksomheten i fare.

I fjor fikk et firma basert i Blackburn sine 12, 0000 filer plassert i selskapetsnettverk kryptert. Deretter krevde kriminelle et løsesum på £ 3000 for å dekryptere filene.

Med alle forsøk på å fjerne viruset uten å miste viktige data som viser seg umulig,organisasjonen hadde ikke noe valg i stedet for å betale. Selskapets administrerende direktør Mark Hindle uttalte at de var helt uforberedtefor cyber-angrepet på grunn av neglisjen om implikasjonene et slikt angrep kunne ha på selskapet.

Denne saken er ikke isolert og fagpersoner advarer om at små bedrifter ermer utsatt for trusselen om cyber-angrep, siden de i de fleste tilfeller er uforberedte.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, diskuterer hvordan cyberkriminelle angriper småbedrifter.

Historisk sett er små og mellomstore bedrifter (SME) ikke det felles målet for nettkriminalitetmen i 2015 argumenterer Toni Allen for at tingene endret seg drastisk. Ifølge en undersøkelse utført av regjeringen om sikkerhetsbrudd,75 prosent av småbedrifter rapporterte muligheten for et angrep i 2012 og trender økte i 2013 og 2014..

Statistikk fra Symantec, et firma som omhandler nettverkssikkerhet, indikerer at over halvparten avSpyd phishing-angrep gjennomført via e-post i 2012 var mot små bedrifter.

Den nye europeiske forskriften gjør spørsmålet om nettverkssikkerhet for små og mellomstore bedrifter mer kritisksiden de har et mål om å sikre kundedata. Den nylig utviklede reguleringen kommer til å spille i 2018 og kan resultere iorganisasjonen blir bøtelagt 4 prosent av sin årlige inntekt eller 20 millioner euro, avhengig av hvilket som er større for å tillate sikkerhetsbrudd å forstyrremed klientens data.

Kriminelle oppfatter SMB som mykere mål er i de fleste tilfeller, de er kanaler til en stor premie.

Cyber ​​Streetwise-kampanjen, et initiativ forvaltet av hjemmekontor fremhever følgendesom de store cybertruslene mot små og mellomstore bedrifter:

Hack angrep

Angrepet oppstår når kriminelle får tilgang til en organisasjonens nettverk ved å optimalisere segEn ufullstendig følsomhet innenfor applikasjonen, noe som gjør det enkelt for dem å få tilgang til bedriftsdataene.

Ransomware

Skje når en del skadelig søknad i de fleste tilfeller er mottatt gjennom en phishinge-post låser informasjonen på organisasjonens nettverk. Deretter krever forbrytelsene et løsepenger i størrelsesorden £ 500 - £ 1000 tilbenyt dekrypteringsnøkkelen.

Menneskelig feil

I de fleste tilfeller er folk den mest utsatte lenken i en gitt sikkerhetskjede, og en betydeligdel av informasjonbrudd er som følge av at data går tapt eller formidles til feil person. Selv de vanlige angrepenekan ha betydelig innvirkning i situasjoner der kritisk PII er involvert.

Denial of service attack

Når en organisasjon har et stort volum av informasjon i sine servere presset gjennom aondsinnet kanal. Disse typer angrep kan enkelt utføres med minimal investering.

Konsernsjef

Det oppstår når en angriper etterligner et eldre individ med selskapet enten avspoofing eller hacking sin e-postkonto og tvinger en person med økonomisk autoritet til å utføre en betaling Source .

November 23, 2017