Back to Question Center
0

Semalt svar Hvorfor søkeordfylling fører til Panda straffer

1 answers:

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, skal fortelle deg hvordan du unngår å bli straffet av Google og til slutt få toppstillinger i SERP.

Nettstedet mitt ble straffet i august 2013 i dataoppdateringen. På den tiden ble Hummingbird-oppdateringene utgitt, og noen få andre nettsteder ble også straffet. Siden da har jeg ikke vært i stand til å gjenvinne rangeringen i Google-søk. Jeg ble deretter straffet i november 2013, men jeg fikk ikke noe spam handling melding - fly to south america. Jeg har aldri gjort link building og alltid fokus på å skrive kvalitet artikler.

I begynnelsen var jeg ikke i stand til å forstå hvorfor nettstedet mitt ble straffet. Senere ble jeg kjent med at Google viser halvparten av nettstedets sider ved bruk av sine algoritmer for søkemotorer . Jeg har hatt høy bruk av noen av søkeordene, og det er mulig at søkeordet fylling ledet Google til å straffe nettstedet mitt.

Det har nå vist seg at overdreven søkeordfylling fører til Panda-straffer, men det viktigste du bør huske på er at fyllingen av ett søkeord eller en setning ikke kommer til å påvirke nettstedet ditt. I stedet er fyllingen av flere søkeord og setninger skadelige for websidene dine. Mens du skriver et bestemt emne, kan du bruke et stort antall søkeord og uttrykk, med tanke på at den passer for ditt nettsted. Selv overdreven bruk av samme vilkår er ikke bra for nettstedet ditt mens du snakker om en bestemt bedrift eller et produkt. Hvis du gjentar feilen og nøkkelordene i alle artiklene dine, kjører du en tiger!

Google har mange problemer med nettstedene som helhet. Når det ser på nettstedet ditt og finner ut at forskjellige ord har blitt brukt tilfeldig, kan det ikke gi deg en god rangering. Straffen for søkeordfylling blir pålagt nettstedet ditt. En av de beste måtene å unngå dette problemet er å se på tettheten av søkeord i Google Indeks-alternativet til nettredaktørverktøyet. Det vil gi deg et innblikk i hvilke vilkår som blir overused og hvordan du kan unngå dem.

Hvis du for eksempel bruker ordet "business" på alle sidene dine, bør du ikke glemme at mange nettsteder har brukt dette ordet i innholdet. Dermed vil Google vurdere at du prøver å lure søkemotorene og vil pålegge straffer på nettstedet ditt.

Du kan håndtere og sjekke utstoppa innhold ved å teste nettadressen med SEOBooks søkeorddensitetsanalysator. Alternativt bør du finne de beste og beste nettadressene for et bestemt søkeord ved hjelp av et plugin.

Jeg føler at en tetthet på 3% eller høyere kan føre til problemer for deg, da Google vil vurdere at du fyller søkeordene og setningene. I stedet bør du beholde søkeordets tetthet fra 1% til 2,5%. Det er greit for SEO formål og vil ikke pålegge noen straffer på nettstedet ditt.

For hver artikkel du skriver og publiserer, bør søkeordets tetthet være rundt 2,2% for en enkelt periode. Som en helhet, bør nettstedet ditt engasjere brukerne via informativt og godt skrevet innhold. Det vil være bra hvis leserne er utstyrt med nyttige ting å lese. Dette vil etter hvert forbedre brukeropplevelsen, noe som fører til at du får mer trafikk, flere aksjer, mange kommentarer og bedre rangeringer.

November 24, 2017