Back to Question Center
0

Semaltips om hvordan du bruker bildetekster, alt tekst og beskrivelser for å gjøre din online-bedrift blomstre

1 answers:

Når det gjelder webpublisering, kan ikke viktigheten av bilder bli snubbed. Å starte en online-kampanje, et ekstra minutt av din tid kan gi deg ekte besøkende og gripe lesernes oppmerksomhet helt. Å legge til attraktive bilder til innholdet ditt, spiller en viktig rolle i å øke brukerens engasjement og erfaringer. WordPress gir webutgivere muligheten til å inkludere attraktive bilder til innholdet - attrezzature sportive vendita. Også å engasjere publikum din nok gjennom bruk av metadatabeskrivelser, bildetekster og bilder er av største betydning når det gjelder webpublisering. Her tilbyr Jason Adler, Semalt Customer Success Manager, deg til å se på følgende WordPress-funksjoner:

bildetekst

Når det gjelder webpublisering, vises bildetekster for det meste nøyaktig under bilder. Plasseringen av en bildetekst avhenger imidlertid av temaet som brukes av en utgiver. Hver post opprettet innebærer en bestemt bildetekst som skal avvike fra de andre. Når det gjelder WordPress, legges bildetekster ved bruk av kortkoder. Flytte bilder med bildetekster i den visuelle redaktøren er litt hektisk. For å flytte bildeteksten må du gjøre det fra embedkoden. Betydningen av bildetekster kan ikke ignoreres når det gjelder webpublisering. Legg merke til at du kan bruke HTML-koblinger på WordPress-bildetekster som også er av største betydning.

Tittel

En tittel spiller en integrert rolle i innholdsmarkedsføring . Tittelen definerer hva en vedleggspost innebærer. Som utgiver kan du bruke tittelen til å søke etter relevant informasjon eller bilder i din Galleri-filer. Bruk de avanserte alternativene som finnes under bildeopplysningene for å legge til tittelattributter på bilder.

Alt tekst

Alt Text er en annen vedleggsdetalj som for det meste er underutilisert av webutgivere. Alt Egenskap bør ikke underutiliseres når det gjelder innholdsmarkedsføring. Alttekst er vedleggsdedetaljer som vises når et bilde ikke åpnes. Her er regler som styrer bruken av Alt Tekst på WordPress. Hvis bildet er festet til dekorasjon, kan alt taggen av bildet stå tomt. Hvis bildet er festet for kommunikative formål, bør Altteksten fullt ut beskrive innholdet som er lagt ut av en utgiver.

Hvis et bilde er inneholdt i en lenke, bør Alt Attribute beskrive lenken Beskrivelse som en utgiver. beskrivelse er funksjonen du aldri bør gå glipp av å bruke. Hvis en av dine potensielle besøkende klikker på vedleggets innleggsside, bør den besøkende se din lange beskrivelse og tema. Utgivere som bruker beskrivelse, kan bruke HTML-formatet og designe innleggene sine for enkel navigering. Virkninger av metadata på webpublisering Alt Attributter, bildetekster, beskrivelser og titler er funksjoner som for det meste er underutilisert av nettutgivere. Metadata forbedrer din kampanje i synlighet, forbedrer din erfaring, og øker engasjementet. Hvis du for eksempel legger til et WordPress-bilde på Google, kan du få høy rangering i algoritmer. Til gjengjeld kan lokale besøkende nå ut på bedriften din effektivt. Forstå viktigheten av vedleggsdetaljer og hvordan WordPress bruker metadata og bildetekster er en nødvendig forutsetning. Vedleggsdetaljer blir også ignorert og benyttet når det gjelder webpublisering. Opprett alt attributter, metadata, bildetekster og beskrivelser riktig for bildekampanjen din for å øke brukeropplevelsen og engasjementet

November 24, 2017