Back to Question Center
0

Skrapet innhold og hvordan det påvirker nettstedet ditt - Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Skrap innhold kan beskrives som handling av å plukke innhold fra andre steder på internett og publisere det som ditt eget arbeid på nettstedet ditt. Det er mange nettsteder der ute som inneholder deler av innhold fra andre nettsteder. Noen nettsteder vil plukke artikler fra et annet nettsted og publisere dem som eget arbeid, mens andre vil gå så langt som å kopiere hele nettstedene.

Denne typen oppførsel går imot retningslinjer fastsatt av Google, samt opphavsretten i USA og en rekke andre land. De fleste som skrap innhold innser at de gjør feil ting - how to set up a small home network. Så hvis du ikke tror at du skraver innhold, så er du sannsynligvis ikke.

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, sier at hvis du vil unngå tyveri, anbefales det å være forsiktig når det gjelder å vise informasjon fra andre nettsteder. Noen ganger kan nettredaktører ha "twitter feeds" eller "latest feeds" i deres sidefelt. Det er ikke nødvendigvis dårlig. I de fleste tilfeller er det bra å vise slike ting i sidebjelken. Men hvis du viser for mye informasjon fra for mange kilder, er du i fare for å bryte google retningslinjer.

Dette genererer følgende spørsmål, hvor mye er for mye? Det er ikke noe konkret svar på denne forespørselen, men det er perfekt fornuftig at innhold fra andre kilder ikke trenger overstige 10 prosent av webinnholdet ditt . Et godt eksempel ville være en typisk blogg som inneholder en nyhetsfeed-sidebar. Hvis bloggen din er for kort, er det sannsynlig at nyhetsfeedene dine vil ha mer innhold enn bloggen din.

Vurder hvordan en søkemotor ville se en slik side. Det kommer til å konkludere med at det meste av siden din er fylt med innhold som ikke er original eller gjentatt innhold som din footer og logo. Som et resultat, kan du ikke være websiden som en god ressurs for innholdet i innholdet.

Du må vite at Google har skissert noen eksempler på hva den anser å være å skrape. For eksempel anses nettsteder som kopierer og publiserer innhold fra andre nettsteder uten å legge til noen form for innhold til det eller verdi, som innholdsskrapere. Det samme gjelder for nettsteder som kopierer innhold fra andre nettsteder og deretter endrer det litt, kanskje ved å erstatte i synonymer og deretter publisere det. De kan også prøve å endre innholdet ved hjelp av automatiserte teknikker som artikkelspinnere.

På samme måte kan enkelte nettsteder reprodusere konstant innholdsfeeds fra andre nettsteder uten å gi brukerne noen form for organisasjon eller fordeler. Dette er i strid med Googles retningslinjer og kan straks straffes for det.

Skrap innhold stopper ikke bare ved skriftlig innhold. Det samme gjelder for innebygd innhold som bilder, video og andre medier. I dette tilfellet kan enkelte nettsteder legge inn innholdet fra andre nettsteder uten å nødvendigvis legge til noen vesentlig verdi for brukeren. Dette kan også straffes sterkt av søkemotorer. Det vil bare skade din rangering i søkemotorer, i stedet for å hjelpe den.

November 26, 2017