Back to Question Center
0

Slik unngår du skadelig programvare - Anbefaling Fra Semalt

1 answers:

Malware refererer til en rekke fiendtlige programmer, inkludert datormask, virus, ransomware, adware, spyware, scareware, trojanske hester og andre farlige programmer. Malware kan utnytte sikkerhetsfeil eller sårbarheter i utformingen av operativsystemer, i applikasjoner eller sårbare versjoner av Adobe Flash Player, Java SE og Adobe Reader. Deres virkninger spenner fra identitetstyverier til irritasjon til en dataskrasj - airbar for mac review.

Det er viktig å kvitte seg med skadelig programvare. For dette bør du huske på følgende punkter angitt av Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt .

Forhindre med klok online oppførsel

Det er mulig å forhindre malware med fornuftig Internett-oppførsel. Du trenger ikke hjelp fra en datamaskinekspert eller en programmerer for å kvitte seg med virus og skadelig programvare. Du må bare slutte å installere og laste ned unødvendige ting. Hvis noen verktøy eller programvare ikke er i bruk, bør du fjerne dem fra datasystemet så tidlig som mulig. På samme måte, hvis du er usikker på et nettsteds autentisitet, bør du forlate det og finne et alternativ.

Hackere sender ofte dumme ting via e-post. Det er viktig at du ikke stoler på noe som er knyttet til e-post. Spesielt når du mottar spam-e-post, bør du ikke klikke eller installere et vedlegg, da det kan inneholde virus eller skadelig programvare. På samme måte, hvis din stipendiat eller et familiemedlem gir deg en flash-stasjon eller DVD med infiserte filer i den, bør du ikke blindt akseptere det. Kontroller at du har installert en antivirusprogramvare på datamaskinen..Ellers er det bedre å ikke spille disse DVDene.

Noen popup-bokser og windows forsøker å hakke datamaskinens enheter. Du bør ikke klikke på linkene sine og unngå å godta gratis systemskanninger. La meg her fortelle deg at ingenting er ledig i denne verden. Vi må betale en avgift for en offisiell programvare, så popup-antivirusverktøy er bra for ingenting. Du kan lukke alle slike vinduer via Windows Oppgavebehandling (Ctrl-Alt-Delete). Du bør unngå å kjøre programvare fra ukjente kilder, selv når et nettsted ser ganske tiltalende og profesjonelt ut. Samtidig bør du unngå ulovlige fildelingstjenester. Det er enkelt for hackere å nevne malware etter kjente filmstjerner, musikkalbum og programmer for å friste folk til å laste dem ned.

Fjern malware med autentisk programvare

Uansett hvor klok eller bekymret du er, kan ditt datasystem bli smittet når som helst. Derfor bør du bare fjerne skadelig programvare og virus med autentisk og legitim programvare. Du bør ikke installere et verktøy du ikke er trygg på. Dra nytte av Windows Update og oppgrader systemet ditt en eller to ganger i uken. Det melder deg automatisk om oppdateringer er tilgjengelige. Du kan enkelt laste den ned fra internett og installasjonen tar noen sekunder. Samtidig er det viktig å holde nettleseren oppdatert. Last ned de nyeste versjonene av nettleserne for å nyte de nyeste funksjonene og egenskapene. Du bør kjøre antivirusprogramvare for å være trygg på internett. Slå på den hele tiden og forny den en eller to ganger i måneden. Anti-malware, også kjent som anti-spyware, er en kraftig komponent for alle datamaskiner. Dette frittstående programmet holder datamaskinen og dine sosiale medier profiler trygge mot mulige trusler og virus. Alternativt kan du bruke Windows-brannmur som er bra for å hindre at enheten din er skadet og skadet. Hvis e-postprogrammene ikke filtrerer spam riktig, er det viktig å prøve et spamfilter så tidlig som mulig.

November 23, 2017