Back to Question Center
0

Spør Semalt Hvordan å vinne kampen mot Darodar Referral Spam

1 answers:

Det er viktig å blokkere darodar.com-henvisningspost i Google Analytics før det er for sent, og den falske trafikken som en dårlig fyr spoofs til kontoen minker din søkemotor rang. Det beste alternativet er å lage vertsnavnfiltre i Google Analytics. Heldigvis har Google gitt oss mange nyttige tips og veiledninger om hvordan du oppretter forhåndsdefinerte filtre for å utelukke darodar - trip to chile itinerary.com referraltrafikk fra kontoen din. Hvis du la merke til noen underlige henvisningslinker i Google Analytics-rapportene som omdirigerer deg til de tilknyttede koblingene til eBay.com og Amazon.com, la oss fortelle deg at en russisk svindler samlet en masse Google Analytics-sporings-IDer og inkludert skadelig programvare i alle dem. Det er sjanser for at nettstedet ditt mottar ondsinnet trafikk fordi han har identifisert sporings-IDen din også.

Oliver King, den Semalt Customer Success Manager, forklarer at denne russiske fyren bruker alle disse IDene til å pinge Google Analytics uten å se på websidene dine. Dessuten sender han en bestemt nettadresse for henvisningen, og prøver å lure Google Analytics. Du vil se den nettadressen på nettstedet ditt, og det vil omdirigere deg til en tilknyttet link som dårlig fyr har etterlatt seg. Ofte er Amazon og Alibaba brukt som tilknyttede lenker, men den dårlige fyren har innebygd mange tilknyttede lenker og omdirigert brukerne i håp om å selge sine produkter på internett og for å få noen provisjoner. De fleste kjøpesentrene gjenoppretter de tilknyttede IDene i informasjonskapslene i noen dager, og de onde gutta fortsetter å tjene penger gjennom nettstedet ditt.

1. Noen mennesker vil be deg om å endre .htaccess-filen på nettstedet ditt, men dette er bra for ingenting som den dårlige fyren ikke kommer til å besøke nettstedet ditt.

2. Det påvirker ikke nettstedet ditt, så du bør ikke bekymre deg for det. I stedet vil det påvirke analyserapporten din, og sprettfrekvensen kan økes.

3. Referanselettadressene vil ha din Google Analytics-sporings-ID. Denne russiske fyren vil avgjøre hvem som besøker henvisningsadressene før de viderekobles til sine tilknyttede lenker.

4. Den første egenskapen i Google Analytics-kontoen din blir slått nå og da - egenskapen med sporings-ID-en din vil ende med bokstaven "I".

5. De tilknyttede IDene lagres i informasjonskapsler, og det oppstår ingen problemer for datamaskinen eller nettstedet ditt. Men det vil belønne den dårlige fyren om provisjoner og forskuddsbetaling.

6. For nye og grunnleggende nettsteder, bør du blokkere spam ved hjelp av forhåndsdefinerte vertsnavn-filtre i Google Analytics.

Spamming av nettsøppel har vært et av de store problemene og er en form for kunstig trafikk som ødelegger et nettsteds rangering på internett. Du bør huske på at ingen mennesker besøker nettstedet ditt. I stedet besøker darodar.com-henvisningsposten nettstedet ditt, oppretter visninger og får de treffene registrert i Google Analytics-kontoen. Så, hvis du noen gang oppdager en spike i referraltrafikken på Analytics-kontoen din, kan du være interessert i å lage filtre eller endre .htaccess-filens innstillinger. Dette forhindrer den dårlige fyren på å omdirigere besøkende til sine egne provisjonsbaserte nettsteder.

November 24, 2017