Back to Question Center
0

Svindel & Sikkerhet - Vær Krim Smart Med Semalt

1 answers:

Internett er fullt av forskjellige personer med mange intensjoner. Så mange som sattopp kommersielle nettsteder og blogger, fortsetter andre å investere sin tid i å lage metoder for å utføre sine ulovlige handlinger. Når vi lager nettsteder,Vi fokuserer på vår serviceleveranse, samt den opplevelsen en bruker føler når de bruker nettstedet ditt - creear correo electronico. De fleste av webutviklingsfunksjoneneinvolvere internett markedsføring og design funksjoner som Search Engine Optimization (SEO), UX utvikling samt innholdsutviklingstrukturer som webutvikling.

Verktøyene som hackere bruker, går fremover, og de blir bedre og bedrefra tidligere versjoner når tiden går. Det er viktig å være klar over metodene hackere bruker, så vel som andre teknikker som gjør det muligfeltet hacking samt øke sikkerheten til internett bruk. Flertallet av Internett-svindel dreier seg om hackereog svindlere.

Det er viktig å lære noen av disse angrepene og holde seg trygge fra dem.

Jason Adler, kundesuksessleder for Semalt ,utdyper på de typiske Internett-svindelangrepene.

scam

Denne kriminaliteten innebærer å sende meldinger og e-poster hvis hensikt ikke er greit.Svindlere bruker teknikker som phishing eller agn og bryterangrep. I andre tilfeller bruker svindlere lenker som er potensielt skadeligeeller bruk virus. De kan sende vedlegg som inneholder trojanere. Ved å åpne dem kan de infisere nettleseren din og stjele mange brukerpassordog annen personlig informasjon. Det er viktig å bruke avanserte spamfiltre, samt å bruke en sikker e-postleverandør..Sikre passordene dineer sterke og pluginene er oppdaterte.

SQL-injeksjon

Denne type angrepet bruker sjansen til å få dårlig kodede nettsteder. Noennettsteder hvis kode er PHP har en SQL-sårbarhet. Noen av databasene kan nås eksternt ved hjelp av denne hackingsmetoden. Videre, SQLinjeksjon kan tillate en hacker å lese all informasjon som er tilstede på en server i kolonner og rader. Denne utnyttelsen kan gjøre et nettsted sårbart.Noen av informasjonen som kan lekke ut på denne måten inkluderer kredittkortinformasjon.

Cross Site Scripting (XSS)

Dette angrepet utfører noen av de mest voldsomme Internett-bedrageriene. XSS brukertekstfelt for å kjøre skript på en annen nettside. I motsetning til botnetangrep får XSS tilgang til en database som gjør hele nettleseropplevelsenhektisk. Hackere kan stjele kredittkortinformasjon gjennom XSS. I andre tilfeller kan folk kompromittere sikkerheten til et nettsted gjennom hackingden. Videre kan SEO-innsatsen ikke bære frukter på et nettsted som søkemotorer anser usikre.

Konklusjon

Internett er fullt av mange problemer og problemer. Dessuten er det forskjelligeintensjoner og motiver bak de fleste internettbrukere. De fleste nettsidebygging skjer uten hackere og internettfusk i tankene. Som et resultat,tweaking av nettsted funksjoner fokuserer på å gjøre tjenesten levering samt effektiviteten av å kjøpe nettstedet godt. Men det er detminimal tiltak for å hindre hackere. Du kan holde deg borte fra Internett-svindel ved å bruke noen av tipsene i denne retningslinjen. Videre kan duGjenopprett sikkerheten til nettleseropplevelsen din, samt andre faktorer som påvirker sikkerheten til kundene dine.

November 23, 2017