Back to Question Center
0

Tid for et råd fra Semalt - SEO Tactics å vurdere

1 answers:

Når det kommer til å tenke på SEO, er de to viktigste tingene som krysser opp våre søkeord og tilbakekoblinger. Som Google fortsetter å forbedre forståelsen av menneskelig atferd, har den lansert noen strategier og skiftet hva det anser for å være signifikante rangeringer. Søkemotorene gir nå UX så mye oppmerksomhet som mulig.

Ivan Konovalov, et profesjonelt medarbeider fra Semalt Digital Services, sikrer at disse tekniske tilpasningene gir deg muligheten til å dra nytte av de nyeste SEO-teknikkene Google har tilbudt.

Taktikk # 1. Åpne grafer på sosiale medier

Det har nå vist seg at åpne grafer på sosiale medier er langt mer nyttige og bedre enn et enkelt format - curso de fotografia digital completo en español. Du kan ha noen Facebook-fellows som er kroniske artikkel-plakater. Tanken er å dele noen dynamiske innlegg på internett, og det har blitt kalt Open Graph. Heldigvis er den tilgjengelig for Twitter og Facebook-brukere, og kan øke ytelsen til nettstedet ditt. Open Graph trekker fra innholdet på nettstedet ditt og viser det i sosiale medier på riktig måte. Det hjelper deg med å øke rangeringen og synligheten til nettstedet ditt, og Google kan gjennomgå Open Graph-innholdet på en bedre måte.

Taktikk # 2. Fiks robots.txt-filen

Når søkemotorens edderkopper skanner gjennom nettstedene, ser de hovedsakelig etter robots.txt-filen under denne prosedyren. Det er viktig å ikke gi dem en villedende instruksjon. Hvis du har lagt merke til uforklarlig trafikk, bør du sjekke robot.txt-filene, og sørg for at de er riktige. I tillegg kan du kontrollere hvordan søkemotorene indekserer nettstedet ditt og hvilke sider som ikke bør indekseres på grunn av lavkvalitets innhold. Med andre ord kan vi si at du bør fikse robots.txt-filen din og stoppe spam og bots fra å treffe sidene dine.

Taktikk # 3. Overskriftskoder hjelper Google å forstå nettstedet ditt

Det ville ikke være feil å si at overskriftskodene hjelper søkemotorer å forstå nettstedet ditt på en bedre måte. Jo mer engasjerende og informativ innholdet ditt er, desto lettere blir det for søkemotorene å rangere det og jo bedre opplevelse brukerne vil ha. Søkemotorer, spesielt Google, vet når brukere beundrer innholdet på et nettsted og belønner det tilsvarende. Google kan øke nettstedets rangering bare når UX-rapporten er utarbeidet på riktig måte. Pass på at du bruker logiske topptekker og hjelp Google til å skanne og indeksere nettstedet ditt.

Taktikk # 4. Bruk Googles adminverktøy

Googles pakke med webtjenester kan brukes til å hjelpe nettstedet ditt til å fungere bedre enn noensinne. Det øker SEO strategiene dine i stor grad. Verktøy som Googles Search Console kan brukes regelmessig. Disse verktøyene hjelper deg med å overvåke hvordan nettstedet ditt er indeksert og gi informasjon om dine SEO-strategier. Du kan dra nytte av Googles gratis tjenester og sende sitemap direkte til søkemotorene. Dette vil la dem indeksere websidene dine raskt, og du trenger ikke å vente lenge.

Taktikk # 5. Sjekk de nyeste nettstedstilleggene og oppdateringene

Du bør alltid holde øye med de nyeste plugins og opplæringsprogrammer. Sørg for at nettstedets hastighet, navigasjon, design og visning er opp til markeringen og innlemme Googles rangeringshensyn. Nesten alle web hosting selskaper oppdaterer sine maler og plugins med jevne mellomrom. Du bør gjøre det samme hvis du vil øke nettstedets UX, forbedre dets generelle ytelse og synlighet.

taktikk # 6. Optimaliser for øyeblikket: Google og Facebook

Facebook Instant Articles, Apple News og Google AMP er de beste og ledende verktøyene på internett, og lovende en engasjerende og ren layout for nettstedet ditt og forbedrer belastetiden i stor grad.

Brukerne blir aldri dirigert fra Facebook når de klikker på disse linkene, men innholdet på nettstedet ditt vises i et imponerende format. Mange utgivere benytter seg av denne teknikken og øker nettstedets trafikk, forbedrer søkemotorrangeringen.

Enten du bruker alle disse teknikkene eller bare velger en av dem, vil du se at nettstedet ditt får forbedrede søkemotorrangeringer.

November 24, 2017