Back to Question Center
0

Tips om bildeoptimalisering fra Semalt

1 answers:

Vi lever i en visuell verden, og betydningen av bildeoptimalisering kan ikke ignoreres. Bilder med høy kvalitet gjør nettstedet ditt mer attraktivt og driver mye organisk trafikk. Uten riktig innhold og bildeoptimalisering kan du aldri få de ønskede resultatene - cursos de fotografia para principiantes. Bildeoptimalisering er fordelaktig på mange måter, for eksempel, det gir bedre brukeropplevelse, fester lastetiden på siden din og gir bedre rangeringskriterier. Den visuelle søketeknologien har gjort fremskredende skritt de siste månedene, og søkemotorene kan ikke identifisere innholdet av bilder. Så, avhenger av teksten på bildene dine for å forstå hva bildene handler om, og hvordan de relaterer seg til emnene eller artiklene. Her er de fremtredende bildeoptimaliseringstipsene for webmastere og bloggere som tilbys av Max Bell, Customer Success Manager for Semalt .

Bilder på lager kan ikke hjelpe i SEO:

Hvis du vil at bildene dine skal pope på nettstedet, bør du ha full tilgang til bilder. Men bilder kan ikke hjelpe deg med SEO fordi du må fortsette med på-side og off-side SEO separat. Mange steder er rotete med samme lagerbilder, så du bør tenke på de unike og tiltalende bildene som aldri har blitt brukt. Selv når aksjebilder er optimalisert, vil de ha de samme effektene eller SEO-fordelene som de opprinnelige bildene.

Bruk bilder av høy kvalitet:

Det er viktig å bruke unike bilder av høy kvalitet i alle artiklene dine. Jo mer innovative bilder du bruker, desto bedre er dine odds på rangeringen i søkemotorene. Originale bilder betyr at du bør bruke opphavsrettfrie bilder. Hvis du ikke har tilgang til Shutterstock eller Getty Images, kan du ta egne fotografier ved hjelp av et kamera. Gi dine besøkende mye informasjon om merkevaren din, og det er bare mulig med visuelt imponerende videoer og bilder.

Gi kundene et glimt av firmaet ditt, eller gi et kvalitetsproduktbilde som de besøkende vil svare på.

Mange brukere ignorerer lagerfotografier. Originale bilder av høy kvalitet gjør at du kan skille seg ut i søkeresultatene, vise merkevarens personlighet og tiltrekke flere mennesker til nettstedet ditt.

Vokt dere for opphavsrett:

Uansett hvilket bilde du har valgt, bør du sørge for at bildene er gratis å bruke, og det er ingen opphavsrettskonflikter. Hvis du har tilgang til Shutterstock, Getty Images, DepositFiles eller andre lignende plattformer, kan du bruke så mange bilder som du vil uten å bekymre deg for opphavsrettskonflikten. Men hvis du ikke har lisenser for å bruke bildene sine, må du møte en kostbar søksmål. I henhold til DMCA (Digital Millennium Copyright Act) kan brukerne ikke bruke andres innhold og bilder, da det kan føre til brudd på opphavsrettsproblemene.

JPEG er best:

Det finnes forskjellige bildeformater, men JPEG er det beste og mest brukte bildeformatet. Det gir mange muligheter for å opprettholde kvaliteten på bildene dine når de endres eller komprimeres. Du kan spille med farger, mønstre og skygger for å sørge for at det endelige bildet er i henhold til ditt nettsteds layout og innholdet. Det er sant at JPEG-bilder er enkle å komprimere og kan brukes både i små og store størrelser.

Innpakning:

Når det gjelder SEO, er det viktig å navngi bildene dine. Du bør lage korte, men omfattende navn på bildene dine, og sørg for at hovednavnet er lagt til i disse navnene. Google, Yahoo og Bing vil enkelt gjennomsøke innholdet og bildene dine hvis søkeordene og setningene er riktig brukt.

November 24, 2017